Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Mölndal Energi jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Mölndal Energi på Academic Work

Innesäljare till Mölndal Energi

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en driven person som vill vara en del av utvecklingen för ett hållbart samhälle? Har du dessutom ett gott affärssinne och trivs med mycket kundkontakt? Då kan detta vara tjänsten för dig. Mölndal Energi söker nu en engagerad innesäljare som vill vara med och expandera deras kundbas!


Om tjänsten
Academic Work söker för Mölndal Energis räkning en ny innesäljare på heltid med omgående start. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att expandera Mölndal Energis kundbas. Detta innebär att säljavdelningen dels skapar fler kunder, parallellt med att lojalitetsdrivande åtgärder sätts in för att bättre synliggöra de långsiktiga fördelar som kommer av Mölndal Energi som elleverantör.

Här får du möjlighet att bli en del av en stabil organisation och en seriös aktör på elmarknaden. Ditt team består av kompetenta kollegor som är experter inom sitt område. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter att växa internt och ta sig an nya roller inom andra områden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mölndal Energi.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare kommer ditt dagliga arbete till stor del bestå av försäljning över telefon med både kalla och varma samtal mot antingen privat- eller företagskunder. Du kommer att få en introduktion och upplärning av din teamleader för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att ta dig an arbetet.

Du kommer exempelvis att:

* Arbeta operativt via telefon med högt fokus på upprätthållandet av aktivitetsnivå
* Arbeta strategiskt med utvecklingen av försäljningen
* Hjälpa kunder förstå elmarknaden och finna den bästa lösningen för kunden

Tjänsten passar dig som har god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta resultatorienterat. Har du dessutom ett miljöintresse så går det i linje med ett bolag som har en stark miljöprofil och exemplvis endast arbetar med förnybar el.
Vi söker dig som

* Har tidigare erfarenhet av försäljning inom el
* Har erfarenhet av arbete med telefon som främsta arbetsverktyg
* Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:
* Har dokumenterat goda resultat från uppsökande försäljning
* Har ett stort miljöintresse
* Drivs av att prestera och arbeta utefter uppsatta mål

Som person är du affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du räds inte att föra fram din vilja och tro på din sak. Utöver detta bör du ha ett gediget intresse och lyhördhet för förståelsen av kundens behov och en vilja att presentera värdet av olika affärsalternativ. Avslutningsvis tar du stort eget ansvar, både när det kommer till egna mål men också bidra med positiv energi till teamet.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön + provision
* Placering: Mölndal
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag. Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort och Pixbo driver bolagets elnätsverksamhet. Läs mer om företaget på deras hemsida.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059886-SE