Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till expansivt företag i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till expansivt företag i Stockholm på TNG Group AB

Innesäljare till expansivt företag i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker Epassi en innesäljare som vill fokusera på att bygga företagets nätverk och ansluta fler partners!

Brinner du för försäljning och har erfarenhet av att via telefonen bygga goda och långsiktiga relationer? Skulle du lockas av en kommunikativ roll där du med telefonen som främsta arbetsverktyg aktivt tar kontakt med nya leverantörer och partners? Tjänsten är en spännande roll som innesäljare hos ett modernt och växande företag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Epassi, som sedan våren 2020 även inkluderar Actiway i företagsgruppen, har marknadens smidigaste system för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Epassis tjänster möjliggör även företagets leverantörer av friskvård att marknadsföra sitt erbjudande på ett effektivt sätt. Epassi är nu inne i en mycket expansiv fas och har därmed behov av att utöka med ytterligare en kollega till Leverantörsteamet. Här får du en möjlighet att vara delaktig i utvecklingen samt arbeta i ett familjärt och innovativt företag. Beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Du kommer ingå i Epassis Leverantörsteam, men även bli en del av ett härligt gäng som i Stockholm består av drygt 40 glada kollegor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet som innesäljare kommer främst fokusera på att kontakta nya leverantörer för att erbjuda dem en möjlighet att ansluta sig till Epassis digitala portal och utöka partnernätverket. Rollen innebär också att stärka relationen med befintliga partners och förbättra deras möjligheter att nå ut till fler konsumenter av friskvård.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
• Via telefon och mail kartlägga och söka upp nya friskvårdsleverantörer för att presentera Epassis tjänster samt erbjuda dem att ansluta sig till den digitala portalen
• Via telefon aktivt kontakta och bearbeta befintliga partners för att bygga relation och optimera deras exponering i portalen
• Administration i CRM-system

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll blir du en del av Leverantörsteamet i Stockholm där du tillsammans med Teamledaren och tre övriga kollegor driver försäljningsarbetet för att bygga och utöka Epassis nätverk av leverantörer och Partners. Tjänsten innebär många kontaktytor och du arbetar brett över hela Sverige med att kontakta både större och mindre leverantörer av friskvård. Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse. Du jobbar kontorstider 8-17 med viss möjlighet till flex.

De första 3 månaderna kommer du att vara anställd som konsult hos TNG, därefter finns goda möjligheter till anställning hos Epassi. På sikt finns det också goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Efter pandemin kommer distansarbete att erbjudas i viss utsträckning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning och vi ser gärna att du arbetet med tjänsteförsäljning i en liknande roll tidigare. För att lyckas i rollen är du van att använda telefonen som främsta arbetsverktyg och brinner för att målinriktat bearbeta kunder och bygga nätverk. Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ samt att du är förtroendeingivande och professionell i dialogen med kunder.

Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning via telefon samt arbete med säljadministration är starkt meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system är även detta meriterande. Har du erfarenhet eller insikt i friskvårdsbranschen är detta också ett plus, men framför allt söker vi dig som är riktigt duktig på att sälja via telefon samt har drivet och viljan att fortsätta lära och utvecklas. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Ett krav för rollen är dock att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 

Rekommenderade jobb

Innesäljare till expansivt företag i Stockholm
TNG Group AB Stockholm Heltid
Scrum Master
Quest Consulting Stockholm Heltidsanställd
Projektledare till Swedbank Autoplan i Stockholm
TNG Group AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: A3D1B3DA1DF540A98875AD4BE36B1F0D