Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till DS Smith Packaging Sweden AB, Värnamo jobb i Värnamo på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till DS Smith Packaging Sweden AB, Värnamo på Säljpoolen

Innesäljare till DS Smith Packaging Sweden AB, Värnamo

Säljpoolen Värnamo, Jönköpings län Heltid

Om DS Smith
Vi är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World. Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Läs gärna mer om oss på: [ Link removed ]

Vi söker

Dig som vill ansvara och bearbeta våra tillväxtkunder som Account Manager med kontoret som arbetsplats.

Förena ditt intresse för business med förpackningslösningar.

Vårt affärsupplägg bygger på personlig försäljning där du förväntas ha en hög aktivitet främst via telefon eller andra digitala medier mot marknaden och främst våra befintliga kunder. Det är nämligen din egen personlighet som dagligen kommer att sättas på prov. Din förmåga att sätta dig in i kundens verklighet. Viljan att lyssna in och förstå på ett sätt som leder till kreativa förpackningslösningar. Ofta i nära samarbete med ett team av egna medarbetare med olika specialkompetens. Du blir en viktig länk i vår säljorganisation som säljare med kontoret som arbetsplats.

Med en sådan personlighet kommer du att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, och skapa goda affärer för oss och våra kunder genom värdebasrad försäljning.

För att lyckas fullt ut behöver du förmågan att se och framförallt lyssna in möjligheter, där bättre förpackningslösningar underlättar kundens vardag. Du är den som väcker viktiga frågor. Den som levererar kloka svar. Den som är uthållig och jobbar målmedvetet och strukturerat. Och skapar goda ekonomiska resultat. En kontinuerlig kontakt bildar relationer och är viktigt i samarbetet. 

Om beskrivningen stämmer så vet du redan en hel del om komplex försäljning. Och förstår att du har stimulerande utmaningar att vänta. Om du samtidigt förväntar dig trevliga kamrater, social trygghet och goda möjligheter att växa så har du hela bilden klar. 

Vem är du?
Vi hoppas att beskrivningen ovan stämmer in på dig och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Troligen har du också utbildning inom ekonomi, marknadsföring och/eller försäljning. Du är resultatdriven strukturerad och har lätt för att skapa kontakt via telefon. Engelskan behärskar du, både i tal och skrift.

Tjänsten, som är en tillsvidareanställning, är placerad i Värnamo där merparten av ditt övriga team finns. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Julia Derblom, [ Link removed ] , och Marie Gummerus, [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

  J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: f142fb5c6835486a83f1ddc9ce45fb