Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till DS Smith Packaging Sweden AB, Värnamo jobb i Värnamo på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till DS Smith Packaging Sweden AB, Värnamo på Säljpoolen

Innesäljare till DS Smith Packaging Sweden AB, Värnamo

Säljpoolen Värnamo, Jönköpings län Heltid

Förena ditt intresse för business med förpackningslösningar. Vi söker Dig som vill ansvara och bearbeta våra tillväxtkunder som 

Account Manager / Innesäljare
Värnamo


Vårt affärsupplägg bygger på personlig försäljning där du förväntas ha en hög aktivitet mot marknaden via telefon eller andra digitala medier, främst våra befintliga kunder. Det är din förmåga att sätta dig in i kundens verklighet och vilja att lyssna in och förstå på ett sätt som leder till kreativa förpackningslösningar som dagligen kommer att sättas på prov. Ofta i nära samarbete med ett team av egna medarbetare med olika specialkompetens. Du blir en viktig länk i vår säljorganisation som säljare med kontoret som arbetsplats.

Du kommer att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och skapa goda affärer för oss och våra kunder genom värdebasrad försäljning.

Vem är du?
För att lyckas fullt ut behöver du förmågan att se och framför allt lyssna in möjligheter, där bättre förpackningslösningar underlättar kundens vardag. Du är den som väcker viktiga frågor och levererar kloka svar. Du är uthållig, jobbar målmedvetet, strukturerat och skapar goda ekonomiska resultat. En kontinuerlig kontakt bildar relationer och är viktigt i samarbetet.

Vi hoppas att beskrivningen ovan stämmer in på dig och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Troligen har du också utbildning inom ekonomi, marknadsföring och/eller försäljning. Du är resultatdriven strukturerad och har lätt för att skapa kontakt via telefon. Engelskan behärskar du, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande tjänst i ett innovativt och nytänkande företag där du har möjlighet att forma din egen roll och arbetssätt. Förutom att du kommer att ingå i ett team med trevliga kollegor och god sammanhållning, får du också en roll i ett företag som erbjuder social trygghet och stora utvecklingsmöjligheter för personen med rätt driv och engagemang. Tjänsten, som är en tillsvidareanställning, är placerad i Värnamo där merparten av ditt övriga team finns. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Julia Derblom, [ Link removed ] , och Marie Gummerus, [ Link removed ] .

Om DS Smith
Vi är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World. Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Läs gärna mer om oss på: [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: f142fb5c6835486a83f1ddc9ce45fb