Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Dina Försäkringar i Bollnäs jobb i Bollnäs på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Dina Försäkringar i Bollnäs på Stegra Rekrytering AB

Innesäljare till Dina Försäkringar i Bollnäs

Stegra Rekrytering AB Bollnäs, Gävleborgs län Heltid

Är du trygg och bekväm med telefonen som redskap och brinner för att ge förstklassig service och försäljning till befintliga privatkunder? Då kan du vara den vi söker!

Om Dina Försäkringar

Dina Försäkringar har kontor från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkrings­givare med ledorden nytänkande, nära och engagerade.

Dina Försäkringar Mitt är ett av sex nationella bolag i Dina-gruppen och innefattar regionen Gävleborg, Dalarna, Uppsala och Stockholm. Nu förstärker de verksamheten och kontoret i Bollnäs genom att rekrytera en innesäljare som arbetar mot privatpersoner.

Om rollen

I rollen som innesäljare på Dina Försäkringar arbetar du med försäljning och service mot befintliga privatkunder. Du arbetar framför allt med utringande telefonsamtal där du tar kontakt med kunder i syfte att se över kundens försäkringsbehov och rekommendera rätt lösning. I rollen kommer du även få möjlighet att hantera inkommande ärenden där kunden kontaktar dig direkt med sina frågor.

Du arbetar på ett stort och öppet kontorslandskap i Bollnäs. Du kommer att tillhöra en grupp om 14 personer där alla arbetar tätt ihop och är redo att hoppa in och hjälpa en kollega vid behov.

Din profil

Vi söker dig som har ett tydligt driv och som brinner för försäljning och att ge kunder bra service. Du har ett affärstänk och sätter alltid kundens behov först. Du är ansvarstagande, målinriktad och en lagspelare. Du får gärna ha jobbat med kundanpassad försäljning tidigare men det viktigaste är att du är snabblärd, driven och har enkelt för att få kontakt via telefon där du snabbt skapar förtroende.

Det är ett plus om du har erfarenhet inom försäkringsbranschen.

Krav för tjänsten

Erfarenhet av försäljning

Du är trygg och bekväm med telefonen

Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

God datorvana

Meriterande

Tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen

Arbetslivserfarenhet inom kundanpassad försäljning eller service via telefon

Kunskap inom fler språk än svenska

Startdatum: Slutet av september eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Bollnäs

Uppdragsform: Tillsvidareanställning där du blir anställd av Dina Försäkringar Mitt. 6 månaders provanställning tillämpas

Intervjuer beräknas att hållas i augusti.

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] . Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 

Rekommenderade jobb

Innesäljare till Dina Försäkringar i Bollnäs
Stegra Rekrytering AB Bollnäs Heltid
Innesäljare mot lantbruk till Dina Försäkringar
Stegra Rekrytering AB Sollefteå Heltidsanställd
Gruppchef inom e-Learning till SSG
Stegra Rekrytering AB Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra90