Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Dahl Sverige AB, Kalmar job in Kalmar at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Innesäljare till Dahl Sverige AB, Kalmar på Säljpoolen

Innesäljare till Dahl Sverige AB, Kalmar

Säljpoolen Kalmar, Kalmar län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


 'Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.' 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa

Innesäljare
till Kalmar

Till vårt säljteam i Kalmar söker vi nu en serviceinriktad innesäljare med stort kundfokus. Du kommer att ingå i vårt befintliga team som består av både inne- och utesäljare, vilka kommer bli dina närmsta kollegor. Din arbetsplats är belägen i anslutning till vår butik där även butikspersonal arbetar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Rollen
Som innesäljare är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på kundernas önskemål. Telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkerställa kundnöjdhet
  • Ordermottagning och orderadministration
  • Uppföljning av offerter och prisfrågor
  • Kontakt med leverantörer
  • Aktiv produktstyrning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Passar vi varandra?
Vi söker dig som tidigare arbetat i en kundserviceinriktad roll och gärna i en säljande befattning. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet från liknande roll
  • Erfarenhet från branschen och produktkunskap inom VVS
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word
  • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem

Varför arbeta hos oss?
Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Som ny innesäljare på Dahl får du en strukturerad och omfattande onboarding samt stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Nilsson 0708-30 65 43.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Innesäljare till Dahl Sverige AB, Kalmar
Säljpoolen Kalmar Heltid
Administratör sökes till myndighet
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Blekinge län - Karlskrona Heltidsanställd
Ej angett
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning/erfarenhet och intresse för industrin!
Lernia Blekinge län - Karlskrona Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: a8e5d97577c644e1b2d6bacee31e06