Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Codemine Media AB, Borås jobb i Borås på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Codemine Media AB, Borås på Säljpoolen

Innesäljare till Codemine Media AB, Borås

Säljpoolen Borås, Västra Götalands län Heltid
Innesäljare
Borås

Är du en orädd, driven och självgående säljare som drivs av att bearbeta nya kunder inom B2B? Då är detta tjänsten för dig!

Som innesäljare Codemine Media arbetar du med att presentera kundanpassade lösningar där helhetslösningar står i fokus. De flesta avtal görs med nya kunder. Din roll kommer vara att hjälpa kunden att synas bättre online, för att möta sin potentiella kund där kunden befinner sig. Tjänsterna du säljer är; SEO, webshops, landningssidor samt allmän synbarhet på nätet.

”Vi är ett mindre team med likasinnade individer från olika bakgrund och expertiser. Vi delar ambitionen kring att leverera resultatinriktade digitala reklamkampanjer som ökar våra kunders varumärkesmedvetenhet, förbättrar deras försäljning och driver tillväxt.

Sedan starten har vi insett vikten av att skapa en rolig, utmanande och fokuserad arbetsmiljö och har under tiden som gått arbetat med en mångfald av kunder, stora som små.

För oss är det en självklarhet att en glad och nöjd medarbetare är mer engagerad i att prestera sitt yttersta. Därför har vi skapat, vad vi tycker, en arbetsmiljö som är välkomnande och där alla får möjlighet till personlig utveckling tillsammans med sitt team.”

- Darko Demirovic, VD

 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning mot nya kunder, med goda resultat. Du har ett stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du orädd och trivs med utmaningen att göra avslut. Du är öppen och har lätt för att skapa kontakt. 

Vidare ser vi att du:

  • drivs av att kunna påverka din egen lön
  • är resultatinriktad
  • är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer
  • Har en övertygande personlighet som är lyhörd för unika kundbehov
  • behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Förutom anställning i ett engagerat företag erbjuder vi dig en rolig och utvecklande tjänst med trevliga kollegor. Du kommer få löpande internutbildning och coaching. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Codemine Media är en passionerad mediabyrå med hög standard som ständigt strävar efter utveckling och kunskap. Vi hjälper företag att knyta kontakter med nya potentiella kunder genom en innovativ och strategisk digital marknadsföring.

Vi planerar, designar och skapar hemsidor med en design som överträffar kundens förväntningar. Genomtänkta och anpassade hemsidor som är utvecklade för hög prestation och ökad konvertering.

Vår mest sålda tjänst är SEO eller 'Search Engine Optimization'. Vilket är en vital del när man vill öka sin synlighet online. SEO är också ett måste för varje företag och varumärke som vill vara fortsatt konkurrenskraftig i en ständigt föränderlig bransch.

Vår vision är att med kunskap och innovation skapa digitala lösningar som hjälper företag att växa. Målet på sikt är att genom kreativa och genomtänkta digitala lösningar bli en marknadsledande mediabyrå i Sverige.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: c0249d45d6cc4f04893bcc69e9d66a