Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Bygglet, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Bygglet, Göteborg på Säljpoolen

Innesäljare till Bygglet, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Innesäljare / Mötesbokare
Göteborg

Vi växer så det knakar! Är du vår nästa stjärnbokare?

Att hjälpa våra kunder bli framgångsrika ger oss en stabil tillväxt. År efter år växer vår kundbas och våra befintliga kunder fortsätter rekommendera oss till sina kollegor i branschen. På några få år har Bygglet gått från tre till över 40 medarbetare. Sex år i rad har Dagens Industri dessutom utnämnt oss till Gasell, det vill säga ett verkligt lönsamt företag som växer snabbt. 

'Vi önskar finna nya fantastiska medarbetare till vårt härliga säljteam som kommer utgöra ryggraden i vår redan framgångsrika resa till att nå ännu högre höjder. Tillsammans med hela vårt glada gäng hoppas vi att du kommer bli en av oss och få roligt och trivas på jobbet. Tillsammans skapar vi både resultat och många härliga stunder och skratt framöver.'

- Johan Rönnblad, försäljningschef

Läs mer om vad Max och Kajsa har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Arbetsbeskrivning
Din roll kommer vara att skapa intresse kring våra tjänster hos blivande kunder samt att boka in kundmöten för våra säljare. Dina kunder kommer att vara både mindre och större hantverkarfirmor och entreprenadföretag inom byggbranschen. Du kommer att vara en del av en grupp med innesäljare som jobbar tillsammans och stöttar varandra. Gruppen ingår i vårt säljteam med utesäljare och du arbetar nära vår försäljningschef.

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete i ett etablerat företag med mycket laganda. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak, där du har utrymme för utveckling både i din arbetsroll och som individ.

Din profil
Vi söker en flexibel lagspelare som har lätt att skapa förutsättningar för långsiktiga relationer genom att boka in de rätta kundmötena. God förmåga att förstå kunders behov och omsätta dem till en lösning som underlättar kundens vardag. Du är en ödmjuk och prestigelös person som brinner för försäljning och kundrelationer, med ambitionen att göra skillnad. Du har ett serviceinriktat och positivt sätt som bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder. Har du erfarenhet från entreprenadbranschen är det meriterande, men inget krav - vi är specialister och lär dig allt vi kan, så länge du har viljan och intresset!

Vi ser gärna att du:

  • Är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer
  • Att du på kort tid, över telefon, kan förmedla värdet av vår produkt och tjänst
  • Har en övertygande personlighet som är lyhörd för kundens situation och behov
  • Är resultatinriktad med driv och trivs med ett högt tempo
  • Behärskar svenska i tal och skrift samt engelska i tal

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Nicklas Jonsson,031-7045190, och Annie Åström, [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bygglet är ett snabbväxande och expansivt mjukvaruföretag som utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera administrativa flöden inom byggbranschen. Bygglet blev i år Gasellvinnare för sjätte året i rad och är sedan tidigare Mästargasell. Här får du vara en viktig del i företagets säljteam och det finns goda möjligheter att påverka din och företagets framtid. Du sitter i det nyrenoverade lokstallet i Gamlestan, en spårvagnshållplats från centralstationen i Göteborg. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett starkt driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder. Bygglet är en del av SmartCraft. 

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: d248260b7fd64a1e8cc5efc7dfd868