Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till AO Sverige AB jobb i Malmö på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till AO Sverige AB på Bravura

Innesäljare till AO Sverige AB

Bravura Malmö, Skåne län Heltid

Arbetar du idag som rörläggare eller anläggare inom VA och vill ta steget mot sälj? Eller arbetar du kanske som säljare inom VA-/byggvarubranschen och är redo för nästa utmaning? AO Sverige AB som är kända för sitt stora sortiment inom byggvaror och goda kundservice söker nu en innesäljare med stort fokus på relationsskapande försäljning. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AO Sverige AB.

Om företaget

Brødrene A & O Johansen A/S är en av de ledande grossisterna inom byggbranschen. Företaget grundades 1914 och har 5 filialer i Sverige och 51 filialer i Danmark. I Sverige finns företaget i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Borås och Partille. Kärnkompetensen är mark/VA, vattenförsörjning, verktyg och VVS. Totalt har A & O ca 625 medarbetare, varav ca 33 i Sverige. A & O är kända för sitt stora sortiment, sin goda kundservice samt butik och lager i närheten av kund vilket i sin tur medför korta leveranstider. Läs mer på www.aonet.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare ingår du i ett team om sex personer, varav två av er har rollen innesäljare. Dina primära arbetsuppgifter innefattar att ta emot och registrera ordrar, besvara frågor samt sammanställa och följa upp offerter. Du arbetar främst med befintliga kunder men även viss nykundsbearbetning förekommer. Som innesäljare är du utesäljarens högra hand och du förväntas därmed ha god insikt i företagets projekt och vara behjälplig i dessa. Vidare kommer du även att vid behov vara behjälplig i butiken och assistera kunder.
I rollen har du ett nära samarbete med övriga kollegor i teamet och leverantörer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare erfarenhet av att arbeta med Vatten och Avlopp, exempelvis i en roll som rörläggare, anläggare eller arbetsledare
• Tidigare säljerfarenhet inom branschen är meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
• Svenska flytande i tal och skrift
• B-körkort

För att trivas i rollen motiveras du av att göra affärer samt att bygga relationer med kunder. Då du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ som person som trivs i sociala situationer. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. För att lyckas i rollen är du flexibel i ditt arbetssätt och du ställer alltid upp för att stötta dina kollegor, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vi tror också att du är en person som värdesätter lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget och identifierar dig med verksamheten och kollegorna. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång.

Avslutningsvis tror vi att dina kunskaper och erfarenheter inom VA kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om företagets produkter och dess användning.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesäljare, säljare, VA, Vatten och avlopp, byggvaror, anläggare, rörläggare, arbetsledare, orderhantering, Officepaketet, Movex, B2B, heltid, Malmö

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3596001