Jobbet Innesäljare sökes till Nordiske Medier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Innesäljare sökes till Nordiske Medier! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från att arbeta med mediaförsäljning och vill arbeta som innesäljare? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år. Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.
Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

I rollen som innesäljare hos Nordiske Medier kommer du att arbeta i en grupp på 3 personer idag som på sikt kommer växa och bli flera. Du kommer arbeta med försäljningen av Nordiske Mediers produkter, så som annonser och platsannonser, kommer ske per telefon och mejl. Du kommer ta emot inkommande beställningar samt bearbeta nya och befintliga kunder för att skapa fler affärsmöjligheter. I rollen som innesäljare axlar du ett stort ansvar för din egen försäljningsbudget och äger hela säljprocessen från kontakt till avslut.

Du blir anställd på Nordiske Medier som i denna process samarbetar med StudentConsulting. Vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående, så snart vi hittat rätt person. Det finns goda utvecklingsmöjligheter på bolaget. Vår kunds kontor ligger i Solna, kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en erfarenhet utav mediaförsäljning sedan tidigare. Du är van att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person. För att passa för rollen är du självgående, initiativtagande och gillar att lösa problem. Du har ett resultatorienterat fokus och drivs av att nå högt uppsatta mål. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att eventuellt bli Key Account Manager för dina kunder i framtiden.
Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52477

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till