Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare sökes till Nordic Procurement i Stockholm! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare sökes till Nordic Procurement i Stockholm! på StudentConsulting

Innesäljare sökes till Nordic Procurement i Stockholm!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Är du driven, kommunikativ och självgående? Har du tidigare erfarenhet av telefonförsäljning och har lätt för att ta ett telefonsamtal? Då har vi deltidsuppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studerande innesäljare för vår kunds räkning i Stockholm. Nordic Procurement arbetar som konsulter inom inköp där de erbjuder bland annat besparingsprogram, upphandlingar, omförhandlingar och längre interimsuppdrag. Innesäljaren vi söker ska hjälpa Nordic Procurement med mötesbokningar för försäljning av deras tjänster inom omförhandlingar av befintliga leverantörsavtal.

Som studentkonsult hos Nordic Procurement kommer du arbeta med nykundsbearbetning. Det innebär försäljning genom telefon och mail i syfte att boka upp möten med relevanta beslutsfattare. Din roll kommer innebära att du övergripande presenterar tjänsten som Nordic Procurement erbjuder och bokar in möten. Du kommer få en sammanställning med företagsinformation till de företag som ska kontaktas. Nordic Procurement har starka referenskunder som kommer underlätta nykundsbearbetningen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men hyrs ut till Nordic Procurement. Tjänsten är deltid under kontorstid (kl. 8-17) 50% per dag under två dagar per vecka. Viss flexibilitet finns kring vilka veckodagar (mån-tors) och kontorstider som arbetet kan utföras. Kundens utgångsläge är att arbetet ska utföras kl. 08 – 12 två dagar i veckan men om skäl föreligger kan arbetet delas upp i två block per dag (kl. 08 – 10 samt kl. 14 – 16).

Den första arbetsdagen önskar kunden ha en introduktion på plats på deras kontor i Vällingby Centrum. Utöver det kan absoluta merparten av arbetet ske på distans under förutsättning att uppföljning och redovisning av resultat sker enligt överenskommelse. Start beräknas ske 12:e januari och anställningen pågår under cirka 1–3 månader med god chans till förlängning om samarbetet fungerar väl.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som studerar på minst 50% och har ett intresse för att arbeta med försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom sälj och förutsätter att du kan framföra tjänster via främst telefon samt mail. Du bör ha grundläggande datakunskaper för att lyckas i rollen. Som person är du strukturerad, snabblärd, trevlig och öppen. Vidare är du även driven, självgående och har skinn på näsan. Två stycken referenser önskas, gärna från tidigare erfarenheter inom försäljning.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: kundsbearbetning, mötesbokning, försäljning, säljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60057