Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare mot lantbruk till Dina Försäkringar jobb i Sollefteå på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare mot lantbruk till Dina Försäkringar på Stegra Rekrytering AB

Innesäljare mot lantbruk till Dina Försäkringar

Stegra Rekrytering AB Sollefteå, Västernorrlands län Heltid
Är du intresserad av lantbruk, skog eller mark och lockas av att arbeta i ett försäkringsbolag med stark lokal närvaro och kunden i fokus? Då har vi en möjlighet för dig!Om Dina Försäkringar

Dina Försäkringar har kontor från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkrings­givare med ledorden nytänkande, nära och engagerade.

Dina Försäkringar Nord är ett av sex nationella bolag i Dina-gruppen och sträcker sig från Piteå i norr till Sundsvall i söder. Nu förstärker de verksamheten i Sollefteå genom att rekrytera en Innesäljare som arbetar mot lantbruk.

Om Rollen

I rollen som innesäljare mot lantbruk på Dina Försäkringar arbetar du med försäljning och service mot befintliga och nya lantbrukskunder. Du arbetar med uppsökande försäljning via telefon där du både hanterar inkommande tips eller leads samt kontaktar befintliga lantbrukskunder i syfte att förnya en försäkring eller skapa merförsäljning. Du hanterar också inkommande ärenden från kunder där du ger förstklassig service och löser kundens problem och frågor.

Dina Försäkringar håller till i rymliga och fina lokaler i Sollefteå i ett stort och öppet kontorslandskap. Du kommer att sitta bredvid andra innesäljare och tillhöra en grupp om fem personer som alla arbetar specifikt mot lantbruksmarknaden. Alla medarbetare på Dina Försäkringar arbetar tätt ihop och alla är redo att hoppa in och hjälpa en kollega vid behov.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse inom lantbruk, skog eller mark. Vi ser det som meriterande om du som söker har relevant erfarenhet i en uppsökande försäljningsroll eller om du har arbetat med kundtjänst där försäljning har ingått. Du är snabblärd, driven och har enkelt för att ta kontakt via telefon där du snabbt skapar förtroende. Det är ett plus om du har erfarenhet inom försäkringsbranschen.

Krav för tjänsten
  • Intresse eller tidigare erfarenhet inom lantbruk, skog eller mark
  • Du är trygg och bekväm med telefonen
  • Du är ansvarstagande och målinriktad
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service

Uppdragsform: Tillsvidareanställning där du blir anställd av Dina Försäkringar Nord. 6 månaders provanställning tillämpas.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sollefteå

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] . Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 

Rekommenderade jobb

Innesäljare mot lantbruk till Dina Försäkringar
Stegra Rekrytering AB Sollefteå Heltid
Innesäljare till Dina Försäkringar i Bollnäs
Stegra Rekrytering AB Bollnäs Heltidsanställd
Projektledare/Affärsutvecklare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm
Reperio Search Årsta Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra88