Jobbet Innesäljare med intresse för inköp till Nedschroef i Billdal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Innesäljare med intresse för inköp till Nedschroef i Billdal publicerad av FMR - Din HR-Partner

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nedschroef Fasteners har funnits i över hundra år och ledande inom utveckling, tillverkning och leverans av fästelement och specialdelar med kundanpassade lösningar till bilindustrin över hela världen. Vi finns idag på 26 platser i 14 länder och har ca 2000 anställda med huvudkontor i Helmond, Nederländerna. I Sverige är vi ca 32 anställda och har kontor i Billdal och Södertälje. För mer information företaget gå in på www.nedschroef.com. 

Nu söker vi en driven innesäljare till Nedschroef med placering i Billdal. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst 6 månader där du blir anställd som konsult hos FMR. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning alternativt övertag av Nedschroef. Planerat startdatum av uppdraget är 19 augusti 2019.

DITT UPPDRAG
Som innesäljare hos Nedschroef kommer du att ha kontakt med både kunder och leverantörer.
Det är en bred roll med mycket eget ansvar och innebär både sälj- och inköpsarbete. Du ingår i ett kundteam där du administrativt stöttar våra Account Managers. Du kommer att ha en hel del internationella kontakter både internt på Nedschroef och externt med kunder och leverantörer.
Du rapporterar till Teamleader Inhouse Sales.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

 • Daglig kontakt med kunder och leverantörer via mail och telefon.
 • Skicka ut förfrågningar och ta in offerter från utvalda leverantörer.
 • Ta emot och registrera förfrågningar från kund.
 • Sammanställa, skicka och följa upp offerter till kund.
 • Starta upp nya order.
 • Ansvara för uppdatering och underhåll av vårt affärssystem för dina tilldelade kunder, t ex vid prisuppdatering och förändring i kundkontrakt.
 • Vara operativ ”point of contact” mot tilldelade kunder för alla sorts frågor med stöttning från ansvarig Account Manager.
 • Aktivt driva utveckling och förbättring av processer och mot ett effektivare sälj

UTBILDNING OCH KOMPETENS

 • Du har en avslutad gymnasieutbildning.
 • Du har några års arbetslivserfarenhet av innesälj, säljsupport, inköpsassistent eller liknande.
 • Lönsamhetstänk och vara affärsorienterad, gillar samspelet mellan sälj- och inköps-relaterade uppgifter för att uppnå högsta kvalitet och servicegrad mot våra kunder.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Vana att arbeta i affärssystem och med lätthet tar till dig nya programvaror
 • Goda datorkunskaper i Word, Excel och Powerpoint.
 • Önskvärt är att du har kunskaper inom teknik men framför allt har du ett tekniskt intresse och förmågan/viljan att ta till dig nya tekniska kunskaper.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att fungera i rollen som Innesäljare hos oss behöver du vara självgående, uthållig och ha förmågan att ta ett stort ansvar i kund- och leverantörsrelationer. Likaså är det viktigt att du är kommunikativ, lyhörd och duktig på att skapa bra relationer. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft att arbeta självständigt och resultatinriktat. Vidare är du ordningsam, strukturerad och har förmågan att prioritera. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

VI ERBJUDER
Nedschroef erbjuder en spännande roll i en internationell koncern med möjligheter till yrkesmässig såväl som personlig utveckling. Vi är ett positivt gäng som gillar och är bra på det vi gör samtidigt som vi stöttar varandra och har kul på jobbet. Kontoret ligger trevligt beläget i Billdal/Kungsporten,
2 mil söder om Göteborg.

ANSÖKAN
I den här rekryteringen samarbetar Nedschroef med FMR. Önskas ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Littorin, 0706-89 90 51 alternativt Krister Eliasson, 0707-89 96 06. Urval sker löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-08-04. OBS! På grund av semestertider har vi mellan veckorna 30 – 31 begränsade möjligheter att svara på frågor. Skicka gärna ett mail till info@fmr.nu.

Välkommen med din ansökan!

Referens

844_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till