Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare med HR i fokus! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare med HR i fokus! på StudentConsulting

Innesäljare med HR i fokus!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Nu söker vi dig som vill arbete extra som innesäljare vid sidan av dina studier. Har du ett intresse för försäljning och business i kombination med HR? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Som Innesäljare på Competensum AB kommer du att arbeta med företagets nykundsbearbetning. Via telefon och mejl kommer du att boka ut företagets HR-konsulter på kundbesök.
Du får en viktig roll i Competensums försäljningsarbete där det är du som tar den första kontakten med potentiella kunder. Målet med ditt arbete är att boka upp möten med företag som behöver hjälp inom HR och Lön. Mötet genomförs sedan av en erfaren HR-konsult som tar över kundkontakten. Det kan också bli aktuellt att du har vidare kontakt med företaget längre fram i säljprocessen.

Första steget i ditt arbete är att du tillsammans med en erfaren kollega väljer ut de företag som är intressanta att kontakta. Efter kvalitativ prospektering arbetar du självständigt med att läsa på om företagen och forma ringlistor som du sedan utgår ifrån. Du mejlar eller ringer kalla samtal för att sälja in Competensum och bokar upp dina kollegor på kundmöten, digitala eller fysiska. Du kommer också använda LinkedIn och andra kanaler i ditt dagliga arbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser PA-programmet, Service management, Marknadsföring eller annat program som bedöms likvärdigt. Vi tror att du har ca 1 år kvar på dina studier och att du är bosatt i eller omkring Helsingborg.

Som person är du driven och ambitiös. Du brinner för business och affärsutveckling utöver ditt intresse för HR. Som person är du social och framåt och du är en duktig kommunikatör. Du förstår vikten av att leda samtalet i den riktning som är relevant för den potentiella kunden. Du kan inspirera, du har mkt energi, samtidigt som du är mogen och trovärdig i din framtoning. Du tar egna initiativ och du överträffar förväntningar.

Du behöver inte ha erfarenhet av att ringa kalla samtal och ta nya kontakter. Men du bör ha ett genuint intresse för att bygga relationer, lyssna på kundens behov och att på ett förtroendeingivande sätt presentera hur vi kan underlätta vardagen för framförallt VD, ekonomi- och HR-chefer.

Tjänsten är inledningsvis på ca 20%, varierande tider måndag till fredag. Du kommer att bli direkt anställd av Competensum.

I denna process samarbetar Competensum med StudentConsulting, så alla frågor om tjänsten besvaras av StudentConsulting.

Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Vi kommer att träffa kandidater löpande under sommaren och räknar med att vara klara med processen i slutet på augusti. Tjänsten söker du på www.studentconsulting.se. För frågor om tjänsten vänligen kontakta affärschef [ Email address blocked ]

Om arbetsgivaren:

Competensum är en lokal HR-partner som har funnits sedan 2008. Vi är konsulter som arbetar affärsnära, både strategiskt och operativt i långsiktiga partnerskap med våra kunder. Vi erbjuder avlastning och rådgivning inom HR, kompetensutveckling för ledare, medarbetare och ni kan outsourca hela lönehanteringen till oss. Tillsammans gör vi HR och lön enkelt. Gå gärna in och kika på hemsidan: www.competensum.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Innesäljare med HR i fokus!
StudentConsulting Helsingborg Deltid
Mötesbokare till Timelab i Luleå!
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Studenter för kommande arbete som skadereglerare i Malmö sökes!
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58496