Jobbet Innesäljare/mötesbokare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Innesäljare/mötesbokare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med sälj? Är du resultatinriktad och letar efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en innesäljare/mötesbokare på heltid till vår kund i Huskvarna med start i vår. I din roll som innesäljare/mötesbokare kommer du huvudsakligen arbeta över telefon där du ringer upp potentiella kunder för att sedan boka in företagets säljare hos dessa kunder. Du kommer även att arbeta mycket administrativt för att samordna möten samt bokningar. Tjänsten innebär även att du tillsammans med en kollega är ansvarig för att sälja/boka in möten i hela Sverige. I längden kommer denna tjänst att utvecklas till att skapa goda kundrelationer samt utveckla ett kontaktnät över hela Sverige.

Vårt kundföretag är aktiva inom Google Ads erbjuder tjänster som innebär att synas och annonsera via Google. Affärsidén är således att vända sig till kunder som har ambitionen att ta mer marknadsandelar, blir mer kostnadseffektiva samt satsa på marknadsföring på internet. Vårt kundföretag är beläget i Huskvarna med fräscha och rymliga lokaler med en familjär arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

På sikt innebär denna tjänsten att du har goda möjligheter till att bli kundansvarig och ha ansvar över dem kunder du dragit in.

Detta söker vi:

i ser gärna att du som söker har ett stort intresse för sälj och resultat. Som person är du social, utåtriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket. Du ska förstå sambandet mellan arbetsinsats och resultat samt att du gillar utmaningar och att arbeta mot mål. Du ska även vara en lagspelare som tycker om att stötta och hjälpa teamet för att nå gemensamma framgångar. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper inom Office-paketet då du kommer arbeta med dessa program dagligen i ditt arbete. Det är även meriterande om du har kunskap och intresse inom marknadsföring samt att du har lätt för att skapa nya relationer. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 8–17.

Denna tjänst innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund. Provanställning tillämpas med goda möjligheter till en fast anställning hos kund. Intervjuer och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Sökord: säljare, mötesbokare, innesäljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52444

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till