Jobbet Innesäljare/mötesbokare på heltid sökes. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Innesäljare/mötesbokare på heltid sökes. publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting gör just nu en stor satsning på försäljning. Som en följd av storsatsningen så behöver vi utöka vår innesäljavdelning och söker nu en resultatinriktad och engagerad kollega till vår mötesbokning riktad mot företag i hela Norden.

Information om uppdraget:

Vår innesäljavdelning i Luleå är en väldigt viktig del av företagets säljorganisation. Vi kontaktar potentiella kunder via telefon och bokar möten med dem gällande deras personalbehov. Det innebär att du kommer ha ett nära samarbete med våra affärschefer runt om i Norden och ha en viktig roll i deras verksamhet.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning. Efter det kommer du jobba i ett professionellt och drivet team med engagerade kollegor där coaching är en naturlig del av jobbet.

Du kommer att jobba på vårt huvudkontor på Nordkalottvägen 1 i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag kl 8-17, och tjänsten startar när vi hittar rätt person! Sök därför gärna redan idag!

Lönen består av en fast grundlön samt möjlighet att tjäna lika mycket till i provision.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Du behöver vara en engagerad relationsbyggare med taktkänsla. Då vi arbetar väldigt resultatinriktat är det viktigt att man trivs med och drivs av att jobba mot uppsatta mål. All typ av försäljningserfarenhet är meriterande.

Du har nu möjlighet att bli en del av en av Luleås största framgångssagor. Vill du anta utmaningen och växa vidare med oss?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44239

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till