Jobbet Innesäljare/mötesbokare på heltid sökes. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Innesäljare/mötesbokare på heltid sökes. publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting gör just nu en stor satsning på försäljning. Som en följd av storsatsningen så behöver vi utöka vår innesäljavdelning och söker nu en resultatinriktad och engagerad kollega till vår mötesbokning riktad mot företag i hela Norden.

Information om uppdraget:

Vår innesäljavdelning i Luleå är en väldigt viktig del av företagets säljorganisation. Vi kontaktar potentiella kunder via telefon och bokar möten med dem gällande deras personalbehov. Det innebär att du kommer ha ett nära samarbete med våra affärschefer runt om i Norden och ha en viktig roll i deras verksamhet.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning. Efter det kommer du jobba i ett professionellt och drivet team med engagerade kollegor där coaching är en naturlig del av jobbet.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor på Nordkalottvägen 1 i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag kl 8-17, och tjänsten startar när vi hittar rätt person! Sök därför gärna redan idag!

Lönen består av en fast grundlön samt möjlighet att tjäna lika mycket till i provision.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Du behöver vara en engagerad relationsbyggare med taktkänsla. Då vi arbetar väldigt resultatinriktat är det viktigt att man trivs med och drivs av att jobba mot uppsatta mål. All typ av försäljningserfarenhet är meriterande.

Du har nu möjlighet att bli en del av en av Luleås största framgångssagor. Vill du anta utmaningen och växa vidare med oss?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40931

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Luleå).