Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare jobb i Malmö på TEMP TEAM Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare på TEMP TEAM Sverige AB

Innesäljare

TEMP TEAM Sverige AB MALMÖ Heltid
Är du en prestigelös person som brinner för det administrativa och har ett säljande tankesätt? 
Då kan det vara dig vi söker som Sales Coordinator / Innesäljare till Kockumation i Malmö.

Rollen
I rollen som Sales Coordinator / Innesäljare hos Kockumation kommer du få arbeta med ordermottagning, offertskrivning, uppdatering av prislistor och bevakning av logistikkedjan. Arbetet innebär försäljning genom kundbeställningar både via telefon eller mail. Du kommer få prisförfrågningar och kommer få skicka offerter till kunder. Hantering av prislistor, artikelregister och uppdatering förekommer också. Det är ca 30 personer anställda på arbetsplatsen i Malmö. Du kommer arbeta tillsammans med andra kollegor på säljavdelningen och rapporterar direkt till Head of Sales and Marketing. 

Din profil
Vi ser att du är en prestigelös person som kan ta ett ägandeskap och ansvar i projektet som du arbetar med. Du har lätt för att arbeta med andra och vågar be om hjälp men även hjälper till där det behövs. Du är administrativ och har lätt att tänka sälj och support gentemot kunder. Du är även nyfiken, driven och har lätt för att ta människor.

Krav: Erfarenhet av något affärssystem

Bra att veta!
Du blir i utgångsläget anställd som konsult hos TEMP-TEAM där ambitionen är att gå över till kund efter avtalad period. Som konsult hos TEMP-TEAM omfattas du av gällande kollektivavtal och du erbjuds friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Tjänsten skall tillsättas 1 februari 2022 enligt överenskommelse.

Intresserad? 
Är du sales coordinatorn vi söker? Låter det spännande? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har Kockum Sonics valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 247003