Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare inom Djurförsäkringar i Sollefteå jobb i Sollefteå på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare inom Djurförsäkringar i Sollefteå på Stegra Rekrytering AB

Innesäljare inom Djurförsäkringar i Sollefteå

Stegra Rekrytering AB Sollefteå, Västernorrlands län Heltid
Har du ett brinnande djurintresse och trivs med att arbeta engagerat mot kund? Vill du arbeta med försäljning i en serviceorienterad roll? Ansök idag!Om Dina Försäkringar

Dina består av sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. De har kontor från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkrings­givare med ledorden nytänkande, nära och engagerade.

Dina Försäkringar Nord är ett av dessa sex nationella bolag i Dina-gruppen och sträcker sig från Piteå i norr till Sundsvall i söder. Nu söker de ytterligare en medarbetare som kan stärka upp deras säljteam och som har ett brinnande intresse för häst, hund eller katt.

Om rollen

I rollen som innesäljare med inriktning mot djur arbetar du engagerat och kunnigt för att vägleda och rekommendera den bästa försäkringen för kundens häst, hund eller katt. Du agerar som en personlig rådgivare för kunder som är intresserad av att teckna en försäkring för sitt djur och du arbetar med förstklassig service och merförsäljning för redan befintliga kunder. Rollen som innesäljare är ett varierat administrativt arbete där det ställs stora krav på dina kunskaper inom djur och din förmåga att hantera många ärenden samtidigt.

Du kommer att tillhöra ett team om sex personer som arbetar på olika orter i Sverige där ni alla arbetar specifikt mot djurförsäkringar. Ni har tät kontakt med varandra och hanterar dagligen teamets gemensamma mejlkorg ihop. Alla medarbetare på Dina arbetar tätt ihop så tjänsten kan även kräva att du hoppar in och hjälper dina kollegor på privatsidan.

Dina Försäkringar håller till i rymliga och fina lokaler i Sollefteå i ett stort och öppet kontorslandskap. Tjänsten innebär att du även kan komma att medverka och representera Dina Försäkringar på till exempel mässor, tävlingar och events.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort djurintresse och är kunnig inom området. Din spetskompetens är inom djur och vi ser gärna att du är aktiv inom hästsport- och/eller hundsport, som uppfödare eller har ett annat engagemang med djuranknytning. Har du arbetat med någon form av försäljning där du har haft kundkontakt är det ett plus, men inte ett krav.

Krav för tjänsten
  • Du har ett stort djurintresse och är aktiv eller engagerad inom området
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller inom försäkringsbranschen

Uppdragsform: Tillsvidareanställning där du blir anställd av Dina Försäkringar Nord. 6 månaders provanställning tillämpas

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sollefteå

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] . Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra106