Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Innesäljare / Support till Camfil Svenska AB, Göteborg job in Göteborg at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Innesäljare / Support till Camfil Svenska AB, Göteborg på Säljpoolen

Innesäljare / Support till Camfil Svenska AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi satsar och söker nu en

Innesäljare / Support
Göteborg

Jobbet som innesäljare / support hos oss innebär att du kommer ha tät kontakt med våra kunder men också ha ett nära samarbete med övriga inne- och utesäljare. Tillsammans ser ni till att ge våra kunder den absoluta bästa servicen. Du kommer med andra ord att ha mycket både interna och externa kontakter. 

'En typisk vecka innebär att svara i telefon samt registrera orders/offerter. Jag har kundmöten och hjälper till på lagret när det är många kunder samtidigt eller godsavlämning med mycket pall osv. Jag har tät kontakt med vårt huvudkontor i Trosa dagligen angående status på orders eller inköp/leveransförsening eller andra förfrågningar.

Veckan går fort – det är högt tempo och du vet aldrig hur din dag blir, det man har planerat kan snabbt ändras. Jag får jobba självständigt och prioritera själv i mitt arbete. Det är härligt arbetsklimat i Göteborg med många kunniga kollegor. '

- Kerstin Alfredsson, innesäljare / kundsupport

'Vi är ett gott gäng som trivs på vår arbetsplats vi har en väldigt bra sammanhållning. Alla får komma till tals och om man vill komma vidare finns det riktigt bra utvecklingsmöjligheter. Jag har alltid brunnit för att hjälpa kunder, det finns inget bättre än en nöjd kund. Våra produkter är i verkligt fokus, det har aldrig varit så viktigt med rätt filter som i dessa dagar. '

- Thomas Svensson, filialchef Göteborg

Din profil
Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ samt har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vi ser även att du:

  • har jobbat i en liknande roll och brinner för att ge service, är flexibel och har bra prioriteringsförmåga
  • har lätt att skapa relation med både kunder och medarbetare
  • har god IT-vana, är väl insatt i Officepaketet och är strukturerad och noggrann
  • hanterar svenska flytande i både tal och skrift

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! En nyfikenhet och intresse samt ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Julia Derblom 08-514 816 44 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!


Camfil är världsledande inom luftfilter och renluftslösningar.
I över ett halvt sekel har Camfil hjälpt människor att andas ren luft. Som ledande tillverkare av renluftslösningar av premiumklass, förser vi med kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning som förbättrar produktivitet och utrustning, minimerar energianvändning och gynnar människors hälsa och miljön. Vi är övertygade om att de bästa lösningarna för våra kunder också är de bästa lösningarna för vår planet. Det är därför vi i varje steg på vägen - från design till leverans och över hela livscykeln - överväger effekterna av vad vi gör både för människor och i världen runt omkring oss.

Genom ett nytt tillvägagångssätt för problemlösning, innovativ design, exakt processkontroll och ett starkt kundfokus strävar vi efter att spara mer, använda mindre och hitta bättre lösningar - så vi alla kan andas lättare.Camfil-gruppen har sitt huvudkontor i Stockholm och har 29 produktionsenheter, 6 R&D-center, lokala försäljningskontor i 30 länder, cirka 4 500 anställda och växer stadigt. Vi är stolta över att hjälpa kunder i en mängd olika industrier och i andra verksamheter över hela världen. För att upptäcka hur Camfil kan hjälpa dig att skydda människor, processer och miljö. Läs mer om företaget på [ Link removed ]

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Innesäljare / Support till Camfil Svenska AB, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltid
Administrativ assistent till Kärcher i Göteborg
Kärcher AB Västra Götalands län - Hisings Kärra Deltidsanställd
Ej angett
Avdelningschef till Jakobsdals Charkuteri i Göteborg
Aktiebolaget Jakobsdals Charkuteri Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: de0caef771a547e0bda8a634e27910