Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare / Reservdelssäljare till Condair, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare / Reservdelssäljare till Condair, Stockholm på Säljpoolen

Innesäljare / Reservdelssäljare till Condair, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Innesäljare
Stockholm - Jordbro

Nu har du chansen är en att bli en del av en internationell koncern som har en bred portfölj av spännande produkter och kunder. Condair söker en kundorienterad innesäljare och reservdelsansvarig som kan driva försäljning och fungera som rådgivare både internt och externt.

Condair är en marknadsledande totalleverantör av lösningar för fuktreglering inom Europa.

Om tjänsten
Som innesäljare hos oss kommer du att ha en nyckelfunktion i teamet. Du sköter kunduppföljning för att bygga vidare kundrelationen samt hanterar löpande samordning med alla relevanta intressenter, så att kunderna upplever en smidig och enhetlig process.

Som innesäljare ger du stöd till och stöttar våra externa säljare med arbetsuppgifter som t.ex. tekniska beräkningar, upprättande av offerter mm. Du ser till att hantera beställningar i CRM- och ERP-system löpande i nära samarbete med övriga kollegor. Du ansvarar tillsammans med serviceavdelningen för Condairs reservdelsförsäljning.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet som t.ex. innesäljare, reservdelssäljare eller tekniker inom rör/ventilation
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Kunskaper inom VVS eller annan teknisk kunskap är en fördel
  • Lätt att sätta dig in i olika system

Din profil
Du är en ansvarsfull relationsskapare som trivs med nära kundkontakt. Som person föreställer vi oss att du har ett strukturerat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter vilket gör att du kan driva uppsatta mål.

Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en stark kommunikationsförmåga som gör att du kan prata med människor på alla nivåer. Du har även en kommersiell förståelse, och förstår vikten av att sätta kunden i centrum.

Condair erbjuder
Condair kännetecknas av en dynamisk och rak kultur, där medarbetarna har ett positivt förhållningssätt för att kunna lösa uppgifter och möta kundernas behov. Alla Condair-anställda brinner oerhört mycket för det de gör och är bra på att dela med sig av sina kunskaper, förmågor och idéer.

Du kommer att få intern såväl som extern utbildning i våra produkter och system. Vissa av utbildningarna kommer att ske utomlands. Det finns goda utvecklingsmöjligheter till att jobba sig vidare till andra arbetsuppgifter i framtiden 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Condair
Condair är en av världens ledande tillverkare av kommersiella och industriella produkter och system för befuktning, avfuktning och evaporativ kylning. Condair sätter också standarden för energieffektivitet och hygieniska lösningar. Condair Group exporterar till mer än 50 länder över hela världen. Condair tillhandahåller befuktning och kylning till de största och ledande företagen i världen, inklusive de största datacentren, sjukhusen, produktionsbolagen m.m. Våra lösningar kontrollerar luftfuktigheten med stor precision, och är extremt energi- och miljövänliga i el- och vattenförbrukning. Condair AB ägs av Condair i Schweiz och koncernen har kontor över hela världen.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 067823fd0a574e06bf3feba16c1b30