Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare till Dometic Scandinavia AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare till Dometic Scandinavia AB, Göteborg på Säljpoolen

Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare till Dometic Scandinavia AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Miljontals människor över hela världen köper och använder Dometics produkter. Allt från husbilsanvändare, båtägare och lastbilsförare till campare och friluftsmänniskor. De är alla en del av en växande rörelse med en önskan att utforska världen, vara borta under längre perioder och längtar efter frihet och äventyr. Vi kallar det att leva mobilt, och vårt uppdrag är att göra det enkelt. Vi kallar det att leva mobilt, och vårt uppdrag är att göra det enkelt Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare
norsk- eller finsktalande till Göteborg

Vi söker nu en norsktalande och en finsktalande kollega till vår innesälj- / kundtjänstavdelning. Du kommer tillsammans med dina kollegor ta hand om kunder från hela Norden, ge råd över telefon och mail samt skicka offerter och lägga ordrar. Vi rekommenderar det bästa valet ur vårt produktsortiment för varje kunds verkstad, husvagn / husbil, båt, kök, terrass, lastbil eller bil. Garantiärenden och teknisk support sköts av kollegorna på serviceavdelningen. 

Du arbetar självständigt men ingår i ett team där ni samarbetar för att ge optimal kundservice. Vårt kontor och lager ligger i Västra Frölunda.

'Dometic är en bra arbetsgivare med goda värdegrunder och framtidstankar. De ser potential hos personer som vill och tar hand om dem på ett väldigt bra sätt.

Mina förhoppningar på min framtida kollega är att det är en driven person som inte är rädd för en utmaning. Personen i fråga vill mycket och vill ta för sig på jobbet, bidra till en härlig stämning och en väldigt bra arbetsplats.'

Läs mer om vad Jonathan har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
En mycket spännande och utvecklande tjänst i ett internationellt och marknadsledande företag med en mycket stark produktportfölj. Vi är ett företag med sunda värderingar och som värnar om våra medarbetare och deras trivsel. Vi gör mycket aktiviteter tillsammans på kontoret och utanför och börjar varje morgon med gemensam frukost. Vi erbjuder givetvis marknadsmässiga villkor och för rätt person finns möjlighet till utveckling samt att växa inom företaget.

Du får även

  • Ett härligt gäng kollegor
  • Möjlighet till att sitta gemensamt eller ha eget kontorsrum
  • Nyrenoverade lokaler att arbeta i med närhet till goda transportförbindelser samt parkering inkl. fri el-laddning
  • Mängder av kunder och produkter – ingen dag blir den andra lik
  • Frihet under ansvar

Din profil
Du är en person med ett positivt humör, som drivs av problemlösning och kan hantera stressiga situationer. Du är mån om att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Du har lätt för att växla om och har en förmåga att fokusera på det som är viktigast. Vi ser gärna att du har en god social kompetens och trivs i sociala sammanhang eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt.

Krav

  • Du behärskar finska eller norska i tal & skrift
  • Du är kommunikativ och proaktiv
  • Du är administrativ och lämnar inga detaljer åt slumpen
  • Du har goda IT kunskaper

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm på [ Link removed ] . 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dometic Scandinavia AB levererar komfortprodukter och komponenter som kylskåp, kylboxar, värmare, elektronikutrustning, AC-aggregat, fyllstationer, reservdelar och verkstadsutrustning till bilindustrin, husvagns och husbilsbyggare, bilimportörer, båtvarv, verkstäder och tillbehörsbutiker. Vi är idag 80 medarbetare i Norden och ingår i börsnoterade Dometic som finns representerade med egna bolag i mer än 100 länder över hela världen. Vårt säljhuvudkontor för Norden ligger i Västra Frölunda, Göteborg.

Läs mer om oss på [ Link removed ]

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare till Dometic Scandinavia AB, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltid
Säljare till REMS Scandinavia A/S, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Innesäljare/Lageransvaring till Protan, Spånga
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: a280b533af95426b9abeea8e250648