Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare / Kundtjänst / Orderhanterare till Axema jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare / Kundtjänst / Orderhanterare till Axema på Bravura

Innesäljare / Kundtjänst / Orderhanterare till Axema

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du en bakgrund där du arbetar som innesäljare? Har du dessutom arbetat med tekniska produkter eller har ett tekniskt intresse? Familjära Axema erbjuder dig en bred roll som innesäljare, där du blir del i ett sammansvetsat team som tillsammans skapar ett kundbemötande i världsklass!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Axema utvecklar och tillverkar passersystem, porttelefoner, kodlås samt informations- och bokningssystem. Axema har varit verksamma sedan 1992 och är teknikledande i sin bransch med ett produktutbud som är unik inom sitt område. Produkterna säljs i huvudsak på den svenska marknaden men Axema har även internationella kunder. Axema är i dagsläget 36 medarbetare med huvudkontor i Årsta dit också denna tjänst är förlagd.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare hos Axema arbetar du med att bygga upp och bevara relationen med Axemas kunder. Du tar emot samtal från kunder via telefon och tar emot dem fysiskt på plats och stöttar dem i ärenden gällande order, leveranser, offerter och projekt. Du arbetar med att administrera information i Axemas affärssystem och därtill är du även behjälplig i att sälja in det bästa produktalternativet för kunden. Slutligen är du dessutom behjälplig i att leveranser från Axemas lager och stöttar med att säkerställa att kunderna får snabb och professionell hjälp.

Du tillhör ett team som består av tre innesäljare men tillhör även säljavdelningen som består av sju medarbetare. Ni arbetar tätt tillsammans för att säkerställa bästa möjliga service gentemot kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet från serviceorienterad tjänst, exempelvis inom kundtjänst
• God datorvana och kunskaper inom Office-paketet
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska

För denna tjänst är det stort fokus på dina personliga egenskaper. Vi ser att du som söker har en positiv inställning och motiveras av att få stötta, hjälpa och hitta lösningar för de kunder du möter. Därtill är du en person som samarbetar väl med kollegor, bidrar till en positiv atmosfär och kan hjälpa till där det behövs. Du har dessutom en god struktur i ditt arbete och säkerställer att inget faller mellan stolarna.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Årsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, order, orderadministration, orderadmin, administration, heltid, stockholm, merförsäljning, offert, lager, admin, leveranser, affärssystem, axema

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3580901