Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare / Kundkoordinator / Administratör jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare / Kundkoordinator / Administratör på Bravura

Innesäljare / Kundkoordinator / Administratör

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en driven och relationsbyggande person med ett tekniskt intresse? Är du dessutom strukturerad och ordningsam som tycker om att ta eget ansvar och söker ett varierande arbete? Här erbjuds du en spännande tjänst hos ett världsledande bolag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att SMC Automation AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SMC en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

SMC Corporation grundades 1959 i Tokyo och är idag ett internationellt erkänt varumärke inom industriell pneumatik och automation. SMC bedriver sin verksamhet i samtliga världsdelar och försäljningsnätet omfattar fler än sjuttio länder. Det finns produktionsanläggningar i Japan, Kina, Singapore, Korea, Australien, USA, Canada, Tyskland, Italien och England. SMC har totalt över 20 000 anställda.

Företaget är världsledande inom området automation med tryckluft s.k. industripneumatik som kärnverksamhet. De har idag omkring 12 000 standardprodukter i 700 000 varianter. Produktprogrammet omfattar även elektriskt drivna linjärenheter, process- och flödeskontroll, med mera.

I Sverige finns SMC etablerat som SMC Automation AB med huvudkontor i Huddinge/Segeltorp. Utöver det har de även regionkontor i Göteborg, Lund, Växjö och Borlänge. Företaget har haft en god utveckling och tillhör marknadsledarna inom sitt område. SMC Automation har ett omfattande nät av rikstäckande återförsäljare och samarbetspartners. SMC Automation AB har idag totalt 90 anställda.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare har du ett huvudansvar över SMC:s kunder och är ansiktet utåt. Du använder telefonen som ditt främsta verktyg och ansvarar för de befintliga kunderna och arbetar för att kartlägga deras behov av SMC:s produkter. Vidare hanterar du kundernas synpunkter och jobbar med förbättringsarbete. Du arbetar tätt tillsammans med säljavdelningen och hanterar inkommande leads och utvecklar kundkontakterna. Därtill supporterar du säljarna med administrativt arbete som bland annat innefattar registrering av ärenden, avtals hantering samt villkorsfrågor. I rollen ansvarar du för kundundersökningar och marknadsundersökningar samt sammanställningar av data. I rollen har du många kontaktytor och ingår i ett mindre team om 10 personer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning gärna med inriktning teknik
• Minst 1 års erfarenhet av kundservice/kundsupport eller administrativt arbete
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
• Meriterande med erfarenhet inom CRM-systemet Salesconnect eller liknande samt kunskap i affärssystemet Movex

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kunders olika behov. Du har förmågan att vara flexibel och att arbeta strukturerat och ordningsamt då flera olika arbetsuppgifter kan vara aktuella under samma dag. För att nå dina uppsatta mål behöver du vara driven och ha ett målinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Då du har många kontaktytor i rollen har du en god kommunikativ förmåga, både i skrift och muntligt. Vidare har du ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Segeltorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, administratör, administration, kundsupport, kundkoordinator, SMC Automation, Stockholm, heltid, kundtjänst, telesales

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3585801