Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare / Administratör till Treston Group AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare / Administratör till Treston Group AB, Stockholm på Säljpoolen

Innesäljare / Administratör till Treston Group AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Administratör / Innesäljare / Säljsupport
Stockholm

Treston söker nu en ny kollega till sitt team i Täby. Är du en driven och initiativtagande person som vill jobba i en flexibel roll med stort eget ansvar? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi erbjuder dig en flexibel och bred roll i ett mindre team där du arbetar självständigt och driver ditt arbete framåt, samtidigt som du har ett nära samarbete med kollegor. Du erbjuds en social och varierande roll där du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor.

'Kollegorna och sammanhållningen på vårt Sverigekontor! Vi har en bra jargong och alla ställer upp för varandra. Våra produkter är väldigt bra och hållbara, man kan alltid kan rekommendera dem med gott samvete!'

Läs mer om vad Jeanette, Tobias och Lena har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om tjänsten
Tjänsten är en halvtidstjänst (50%) som eventuellt kan utvecklas till mer på sikt. Arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag, men exempel på arbetsuppgifter är:

  • Att ta emot beställningar från kunder
  • Kundkontakt och säljsupport
  • Offerthantering och fakturering
  • Inköp och påfyllnad av kontorsmaterial
  • Stötta upp marknadsavdelning

Som administratör / support / innesäljare hos oss är man ”spindeln i nätet” och spelar en viktig roll i ett företag där alla hjälps åt och bidrar till Trestons fortsatta framgångar. Du arbetar på plats på vårt kontor i Täby men har även möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.

Tillsättning av tjänst: 1 mars 

Din profil
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och som trivs i miljöer där du får arbeta och utvecklas inom flera områden. Då du kommer att ha mycket kontaktytor med både kollegor och kunder, behöver du vara lyhörd och serviceminded, samt kunna tänka utanför boxen för att lösa eventuella problem. Du är självgående och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. 

Vi ser även att du:

  • Är en social teamplayer
  • Har god administrativ förmåga
  • Har goda kunskaper i Officepaket och CRM-system
  • Är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom på 0851481644.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Treston är ett privatägt bolag och en av världens ledande leverantörer av möbler och arbetsstationer för industribruk. Våra kunder kan lita på att vi tillhandahåller sakkunniga tjänster och produkter för uppbyggnad av ergonomiska arbetsmiljöer av högsta kvalitet. Treston, med huvudkontor och fabriker i Finland, och med egna dotterbolag i sex länder: Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, USA och Ryssland samt ett brett nätverk av återförsäljare som omfattar fler än 30 länder, utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer sina egna produkter.

Vi ser till att vi tillhandahåller mervärde för våra kunder genom utmärkt kundservice och expertis, kvalitetsprodukter samt genom snabbt, pålitligt och flexibelt agerande. Bland våra produkter finns arbetsbord, tillbehör till borden, packbord, förvaringssystem, vagnar, ergonomiska arbetsstolar, arbetsplatsbelysning, skåp, hyllor, monterings- och produktionslinjer samt packningslösningar. 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7a47f1ed7c754b14b37f574d35188a