Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innehållsansvarig Herrfotboll för Hammarby Fotboll jobb i Stockholm på Digitalenta

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innehållsansvarig Herrfotboll för Hammarby Fotboll på Digitalenta

Innehållsansvarig Herrfotboll för Hammarby Fotboll

Digitalenta Stockholm, Stockholms län Heltid


Om Hammarby Fotboll

Hammarby Fotboll är idag ett av Nordens starkaste sportvarumärken och engagerar dagligen hundratusentals människor i och kring klubben. Med representationslag för både damer och herrar på högsta nivå i Sverige och en norra Europas största ungdomsverksamheter, med 3 500 aktiva ungdomsspelare, strävar vi efter att bli Nordens mest betydande fotbollsklubb.

Vi är en starkt värderingsdriven och framåtlutad organisation som, genom att förena det ideella med det kommersiella, skapar förutsättningar för att Hammarby Fotboll ska växa och nå sin fulla potential. Vi har ett offensivt förhållningssätt till de utmaningar vi ställs inför och har ett starkt fokus på utveckling. Vi söker nu en kreativ playmaker till vår kommunikationsavdelning som ska vara med och utveckla Hammarby Fotboll till nästa nivå.Om rollen

Som innehållsansvarig är det din uppgift att producera och utveckla innehållet - oavsett format eller kanal. Vi ser en person som behärskar innehållsproduktion på sina fem fingrar. Som del av vår kommunikationsavdelning är du samarbetsorienterad och flexibel i ditt arbete. Du planerar arbetet ihop med chefredaktör och tillsammans med dina kollegor bygger ni en välfungerande och leveranstrygg organisation där alla trivs och mår bra.  Du går i gång på fotboll, dess utövare och supportrar och du söker svar på frågor ingen tidigare lyckats ställa. Du har höga ambitioner, ett bra projektledarskap, ett skarpt visuellt öga, en god penna och en värdegrund som rimmar med Hammarbys: Kärlek, Gemenskap, Respekt.Ditt uppdrag

 • Planera, producera och följa upp all kommunikation för Hammarby Fotbolls herrlag.
 • Producera innehåll som inspirerar, driver engagemang och ger god insyn i alla delar av Hammarby Fotbolls herrlag.
 • Ansvara för en fullskalig matchbevakning av laget – med intervjuer, presskonferenser, matchrapportering och alla andra format som ökar den digitala matchupplevelsen.
 • Projektleda innehållsproduktion och utveckling tillsammans med kollegor och externa parter.
 • Bli en viktig spelare i Hammarby Fotbolls kommunikationsavdelning och samarbeta på ett flexibelt sätt för att uppnå bästa resultat.
 • Arbeta tillsammans med den sportsliga organisationen för att göra kommunikation till en än mer integrerad del av verksamheten.
 • Lyfta yngre talanger och profilera dem som en del i klubbens kommunikation.


Om dig

Vi tror att du är en passionerad kreatör som drivs lika mycket av data och spridning som av journalistiska ambitioner. Du trivs bakom kameran och du vågar tänka nytt. Oavsett om det är text, bild eller video så har du en plan och ett mål med det du gör. Du är strategisk och tänker målgrupp, format och spridning samtidigt som du planerar inslag. Du är en kreativ playmaker som får det hela att röra sig framåt genom att dela med dig av kunskaper och insikter. Du ser möjligheter där andra ser problem. Du vill Hammarbys bästa. 

 • Flera års erfarenhet av innehållsproduktion från A-Ö
 • God kunskap om fotboll och erfarenhet från sportjournalistik.
 • Dokumenterad kompetens som skribent.
 • Erfarenhet av datadriven innehållsutveckling och planering.
 • God kunskap om digitala kanaler och strategier för innehållsspridning
 • Vana av att projektleda innehållsproduktion.
 • Erfarenhet av samarbete med externa byråer och partners.
 • Vana av produktionsutrustning och videoredigering, (kamera/ljus/Adobe).
 • Ett intresse i Hammarby Fotbolls sportsliga framgångar.
 • Körkort.


Hammarby Fotboll


Hammarby Fotboll strävar efter jämlikhet och mångfald inom alla delar av organisationen. Vi välkomnar alla som vill bidra till vår utveckling på eller utanför fotbollsplan att söka tjänster hos oss. Vid likvärdiga kompetenser hos sökande kommer vi att verka för mångfald och en jämn könsfördelning. Om tjänsten

Som innehållsansvarig Herrfotboll är du en del av Hammarby Fotbolls kommunikationsavdelning (idag fem personer) och du rapporterar till marknadschef, Peter Holmberg. Kontoret ligger på Årsta Idrottsplats i Årsta (Stockholm). Arbetstider utgår från kontorstider, men kan variera beroende på matchschema och andra relaterade aktiviteter. Tjänster är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1430284-307099