Jobbet Inkassorådgivare / handläggare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inkassorådgivare / handläggare publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta inom inkasso eller finans? Lockas du av att arbeta för ett företag som befinner sig i en expansiv fas? Här ges du möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är finansbolag som erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Företagets präglas av en stark entreprenörsanda med korta beslutsvägar och möjligheter att vara delaktig i företagets tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som inkassorådgivare ansvarar du för hantering av olika uppdrag, från inkassokrav, betalningsuppgörelser till rättsligt förfarande. I det dagliga arbetet hanterar du en variation av mindre uppdrag och mer komplexa fordringar inom olika branscher, där du hanterar de olika uppdragen parallellt. I de uppdrag där det krävs förväntas du arbeta djupare och genomföra analys av möjligheter och risker. Du har gäldenärs- och klientkontakt och kommunikation sker per telefon och mail. Detta är en roll för dig som motiveras av att möjligheten att vara delaktig i avdelningens utveckling framåt.

Formella krav

• Gymnasieutbildning/eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarade arbetslivserfarenhet • Erfarenhet inom inkasso, ekonomi eller juridik • God system- och datorvana. • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, anstränger dig för att lösa problem och leverera lösningar. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar utförandet av arbetet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Inkasso, inkassorådgivare, inkassohandläggare, kravhantering, ekonomi, finans, heltid, göteborg

Referens

2854101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till