Jobbet Inköpskoordinator till ESSVE infästningslösningar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpskoordinator till ESSVE infästningslösningar publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Varje dag säljs över 5 miljoner ESSVE-skruvar. Många, eller hur? ESSVE söker nu en inköpskoordinator som kommer bli en del av teamet som operativt säkerställer varuförsörjningen och lagertillgängligheten på ESSVEs centrallager. Är du noggrann och analytisk samtidigt som du aldrig tummar på servicenivån i ditt arbete? Då tror vi du kan vara rätt person!

Academic Work söker en inköpskoordinator inom Supply Chain till ESSVE. I rollen kommer du ha operativt ansvar för försörjningen av varor från leverantör till centrallager.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ESSVE. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader. Det finns eventuella möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och behovet kvarstår.

Kandidatprofil

Som inköpskoordinator kommer du arbeta med att ansvara för den operativa varuförsörjningen från ett urval av leverantörer inom en viss produktkategori till ESSVEs centrallager. Du kommer att säkerställa att lagertillgängligheten är tillräcklig och följer de beslutade servicegradsnivåerna. Du kommer att arbeta för att hålla målet på servicegraden och samtidigt balansera kapitalbindningen och omsättningshastigheten samt andra KPI:er.
I din roll kommer du även att vara ett stöd och support av bevakning och uppföljning till försörjningsprocessen. Detta innebär att du kommer att delta i arbetet med prognos och planering vilket innebär att administrera artiklars sortimentsklasser samt ta emot, validera och uppdatera artiklars inköpsplaner.
Du kommer till exempel även att:

* Säkerställa rätt mängd varor på lager via affärssystemet / inköpssystemet
* Styra, följa och utveckla eget inköpsarbete (rätt parametrar t.ex)
* Säkerställa att artiklarna och leverantörerna är korrekt administrerade i affärssystemet /inköpssystemet
* Delta i produktutvecklingsprocessen, administration av artiklar och leverantörer i företagets operativa inköp och planeringssystemstöd.

* Har en eftergymnasial utbildning inom logistik/Supply Chain, produktionsekonomi, materialplanering, inköpsstyrning etc.
* Har goda kunskaper i excel

*Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du

* Har 1-5 års arbetslivserfarenhet inom inköpskompetens och lagerstyrningskompetens.
* Har erfarenhet av SO99+ & eller AWR / E3

Som person är du serviceorienterad och besitter samtidigt en god analytisk förmåga. Du kan själv driva mindre projekt och gör detta väldigt detaljorienterat. Som person är du strukturerad och organiserad men är också flexibel för den förändringsresa som bolaget ingår i.

Övrig information

* Start: Januari/Februari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ESSVEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15018181-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till