Jobbet Inköpskoordinator inom leasing, Cabonline har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpskoordinator inom leasing, Cabonline publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi rekryterar en koordinerande fleet-administratör inom inköp och leasing till Cabonline. Intresserad? Läs mer här och sök idag!

Till Cabonline i Stockholm rekryterar vi just nu en inköpskoordinator inom leasing / fleet-administratör - en varierande och ansvarsfull position i en central del av verksamheten. Cabonline verkar inom taxibranschen och står bakom några av de största varumärkena inom taxi och transport, exempelvis TaxiKurir, Sverigetaxi och TOPCAB. I din roll kommer du ha många kontaktytor och främst vara ansvarig för Cabonlines leasingkontrakt som är en nyckeldel i bolagets verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cabonline erbjuds du en omväxlande roll centralt i bolaget, där du i ett tight team med inköpschefen kommer att lära dig mycket inom inköp, leasing och administrationen kring affären. Detta är en självständig roll med många kontaktytor och stor flexibilitet - där du kommer att få växa med frihet under ansvar. På Cabonline kommer du dessutom ha förmånen att sitta centralt i Stockholm, vara en del av en växande koncern och självklart ha en trygg anställning med kollektivavtal. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som inköpskoordinator kommer du främst att arbeta med Cabonlines leasingaffärer som görs med varje åkare/taxibolag. Här kommer du att axla en spindel-i-nätet-roll med många kontaktytor och ha administrativt ansvar över arbetet på avdelningen.

Du kommer att: 

  • Administrera leasingkontrakt (exempelvis se till att serviceavtalen är uppdaterade, kontrollera bilförsäkringar, garantier, göra uppföljningar)
  • Stämma av fakturor och följa upp statistik (främst i Excel)
  • Ansvara för kreditramar och likvida medel samt ha kontakt med banken 
  • Ha kontakt med åkerier, taxibolag och andra intressenter som är delaktiga i affären

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som inköpskoordinator på Cabonline kommer du jobba i ett mindre team tillsammans med inköpschefen och samtidigt ha kontakt med andra avdelningar. Kontoret ligger på Kungsgatan 44, centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna under december. Tjänsten är tillsvidare och du kommer att jobba kontorstider, med en viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

För jobbet som inköpskoordinator hos Cabonline söker vi dig som har en stark administrativ ådra och samtidigt känner dig trygg i kunddialogen då du drivs av att bygga bra och hållbara affärsrelationer. Vi ser att du har vanan av att jobba i Excel och har lätt att lära dig nya system. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning (gärna inom ekonomi, inköp, logistik eller liknande) och har du dessutom jobbat med leasing, bank eller försäkring tidigare är det ett stort plus. Det viktigaste är dock inte vad du har gjort tidigare utan i den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid hur du är som person, där ett starkt driv och en positiv inställning kommer ta dig långt! 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

BF931F1FC1664D5C9466EE250B668884

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till