Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpschef till S&L Access Systems i Västerås jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpschef till S&L Access Systems i Västerås på Norén & Lindholm

Inköpschef till S&L Access Systems i Västerås

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

Vill du vara med och ta vindkraftsindustrin till nästa nivå?
Vi bygger en unik kran till vindkraftsindustrin som ökar effektiviteten vid nyinstallation samt service med minimal miljöpåverkan. Vår kran når nya högre höjder och lyfter tyngre än dagens kranar vilket är en förutsättning för att växa i vindkraftsindustrin. Vi är i en expansiv fas med ett väl etablerat nätverk av partners som är en viktig del i vår utveckling. Våra huvudägare Stena AB samt Vestas Wind Systems A/S ger oss både en finansiell långsiktighet samt kommersiell och teknisk expertkunskap.

Nu söker vi en Inköpschef som vill vara med och utveckla S&L Access Systems till en ledande krantillverkare för vindkraftsindustrin globalt. Vårt mål är att inom kort vara en ledande leverantör inom industrin internationellt. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss
S&L Access Systems tillhandahåller och utvecklar högteknologiska produkter för nyinstallation samt service av vindkrafttorn. Vi har kontor i Göteborg, Västerås och Örnsköldsvik. Vi är ett Green Tech-bolag som bidrar till energiomställningen genom att bidra till att vindkraftsindustrin blir än mer effektiv och vara betydande för den framtida energiförsörjningen. Konstruktionen av vår kran bygger på modularisering i kombination med höghållfast stål vilket ställer stora krav på innovation och tekniskt kunnande av alla inblandade. Förutom den svetsade strukturen består vår kran av en mängd elektriska, hydrauliska och mekaniska komponenter.

Stena AB är en av Sveriges största familjeägda koncerner som satsar stort inom energiomställning och är även en av Sveriges största vindparkägare. Vestas Wind Systems A/S är världens största tillverkare av vindkraftverk. Tillsammans med S&L Access System som står för innovation och entreprenörskap är detta en perfekt grund för att kunna förse vindkraftsindustrin med ny revolutionerande teknik.

Vill du veta mer? Besök vår hemsida [ Link removed ]

Vi erbjuder
Som Inköpschef hos får du möjlighet att påverka beslut och driva utvecklingen framåt. Din insats kommer påverka miljön och vår organisation positivt och för detta kommer du uppmärksammas. Vi är en organisation som vill att människor växer under ansvar och du kommer ges det mandat du behöver för att utveckla både dig och oss. I takt med att vi växer så kommer det finnas många nya framtida utmaningar och möjligheter.

Rollen
Tjänsten som Inköpschef är ny hos oss så du kommer få stor frihet och möjlighet att vara med och bygga upp inköpsfunktionen samt vara med och rekrytera kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett område från att implementera inköpsprocesser och relaterade rutiner, avtals- och prisförhandlingar samt leverantörsbedömningar. Tillsammans med inköpsteamet kommer du att utveckla befintliga leverantörer samt aktivt söka efter och bygga upp relationer med nya.

Du kommer att ingå i vårt R&D team alla drivna av målet att utveckla produkter för att mer effektivt, högre och tyngre kunna lyfta komponenter för vindkraftsindustrin med minimal miljöpåverkan. Inköpsavdelningen är baserad på vårt R&D-center i Västerås.

Om dig
Vi söker dig som har goda erfarenheter av att driva affärsorienterat inköpsarbete. Du har ett antal års erfarenhet inom yrket och är lösningsorienterad samt har förmågan att få saker gjorda. Du har god analytisk förmåga och känner dig säker och bekväm i förhandling.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevant område samt att denna är kompletterad med, för uppdraget, relevant arbetslivserfarenhet. Rollen medför högt eget mandat och ansvar varför du måste kunna arbeta självständigt, proaktivt och lösningsorienterat. Du är teknikintresserad och har förmågan att tänka innovativt. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift både på svenska samt engelska. Du är en lagspelare vilket är en nyckelfaktor bland våra anställda då teamet och partnerskapet står i fokus för oss. Du har goda IT-kunskaper och behärskar Office-paketet.

Placeringsort
Tjänstens placeringsort är Västerås med tillsättning så snart som möjligt.I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad i ett tidigt skede, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess och testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] snarast, dock senast 19 december. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2351