Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpschef till No.1 Production jobb i Vänersborg på AB No1 Production

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpschef till No.1 Production på AB No1 Production

Inköpschef till No.1 Production

AB No1 Production Vänersborg, Västra Götalands län Heltid


 

Är du den vi söker?

Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges ledande företag inom sprittillverkning? Har du erfarenhet av inköp och lager samt logistikhantering och trivs i en central roll? Då kan rollen som inköpschef på No.1 Production vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Rollen som inköpschef är bred och präglas av omväxlande arbetsuppgifter där du ansvarar för inköp och lager samt logistik. Utöver administrativt arbete så innebär rollen ett nära samarbete med kollegor, externa kontakter samt leverantörer.

Du har förmågan att se till helheten och förväntas kunna utveckla både inköpsprocessen, lagerhanteringen och logistikflödet genom att effektivisera och systematisera för att skapa ökad lönsamhet och bättre struktur i samtliga led.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Inköp
  • Planering/prognos
  • Kontakt med leverantörer
  • Optimering av inköp och lagerhantering samt logistikflöden
  • Driva volym- & prisförhandlingar mot leverantörer med fokus på lönsamhet
  • Superuser för PRO-SMART
  • Ansvarig för inrapportering i affärssystemet
Du rapporterar till COO (Chief Operating Officer).

Din profil

Som person är du strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du är självgående och trivs i en roll med stort eget ansvar där du kan hålla många bollar i luften och har förmågan att prioritera.  

Vi ser att du har ett affärs- och kundorienterat förhållningssätt och en god social- och kommunikativ förmåga. Du är van att planera, analysera samt att genomföra.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom området och några års relevant yrkeserfarenhet i en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en van användare MS Office. Har du dessutom erfarenhet av PRO SMART, är det meriterande liksom fler språk.

Om företaget

AB No.1 Production är ett bolag som verkar inom vin- och spritbranschen samt inom livsmedelsindustrin.
Verksamheten utgår ifrån huvudkontoret med tillhörande produktionsanläggning i utkanten av Vänersborg. Från vårt geografiska läge förser vi kunder i hela världen. Koncernen har därför flertalet dotterbolag i olika delar av världen.     

Vi är ett växande och bolag som kontinuerligt strävar efter att skapa och inneha en inkluderande produktportfölj som kan erbjuda något för alla.      

Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Övrigt/Vad händer nu?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad på huvudkontoret i Vänersborg. I den här rekryteringen samarbetar vi med Inhouse Väst. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Sofia Lidenhed  [ Link removed ] eller Erik Andersch [ Link removed ]  Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 247531