Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpschef Fryst till ICA Sverige AB jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpschef Fryst till ICA Sverige AB på ICA

Inköpschef Fryst till ICA Sverige AB

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur och kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA? Då är denna tjänst något för dig! 

Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. Vi ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar Inköp, Kategori och Sortiment, Pris, Space och Produktutveckling. 

Till Affärsområdet Kolonial söker vi nu en strategisk Inköpschef som kommer att ingå i ett team på 7 personer som tillsammans ansvarar för inköp, sortimentsutveckling och försäljningen till butik inom ert ansvarsområde.


Det här är ditt blivande jobb

Som inköpschef för frysen där bl a kategorierna fryst fågel, glass, fryst fisk och skaldjur, frysta grönsaker och bär ingår ansvarar du för att skapa ett konkurrenskraftigt erbjudande till butik (pris, kvalitet, logistik & finansiella parametrar). Du hanterar förhandlingar och har förmågan att se potentialer för nya affärsmöjligheter som du sedan realiserar. Du arbetar nära våra leverantörer för att driva försäljningen inom ditt område. 

 
Inköpschefsarbetet ska drivas på ett sätt som optimerar försäljningsutveckling och lönsamhet samt fokusera på kundens behov idag och i framtiden. Du följer upp, analyserar och initierar åtgärder för att nå ett optimalt resultat. 

Ditt arbete samordnas med intressenter inom ICA t ex andra Inköpschefer, Kategorichefer, Kampanj-, Logistik- och Marknadsavdelningen. Tjänsten innebär också att aktivt sköta den dagliga driften såsom att utveckla rapporter, sköta prisadministration, leverantörs- och kundkontakter samt löpande drift av inköpsarbetet. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen så har du stor förståelse för vad som driver försäljning och har tidigare erfarenhet av inköpsarbete. Rollen som inköpschef ställer krav på att du är målmedveten, ser förbättringsmöjligheter, har tydligt kundfokus samt vill driva affären framåt. 
  

I rollen samarbetar du med många intressenter, både internt och externt, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Då tjänsten omfattar såväl strategiskt som operativt arbete är det viktigt att du har helhetssyn och förmåga att prioritera. 

Som person är du nyfiken, och med en vilja att förändra, dessutom är du analytisk och resultatorienterad. Då området har stor påverkan på flera områden inom ICA är det viktigt att du har ett brett perspektiv och förståelse för hur lösningarna passar in i en helhet. Våra medarbetare förväntas även delta i avdelningens utveckling. Detta gör du genom att aktivt utbyta erfarenheter inom teamet och sträva efter att utveckla en gemensam best practice. 
 

Att få vara i en miljö som utmärks av en stark entreprenörskapsanda och där förmågan att hantera snabba förändringar är något du trivs riktigt bra i. Sist men inte minst beskriver man dig som en person med en positiv inställning som sprider energi runt dig och har ett stort engagemang med en förmåga att nå ut till verksamheten och våra leverantörer. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet så att vi ska kunna hänga ihop riktigt länge - och ha kul längs vägen. Känner du igen dig? Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan, och gärna redan idag!

Kontaktinformation 

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Andreas Botin, [ Link removed ] alt.
070-3241334

Placeringsort

Solna

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Ansökan 
Sista dag för ansökan är 2021-08-09. Vi kommer inte påbörja urvalet förrän i augusti.

Varmt välkommen med din ansökan! 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Rekommenderade jobb

Inköpschef Fryst till ICA Sverige AB
ICA Solna Heltid
Kategorichef Hälsa & Skönhet
ICA Solna Heltidsanställd
Säljsupport Öst, ICA Frukt, Grönt & Blommor
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013919