Jobbet Inköpsassistent till Gunnebo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpsassistent till Gunnebo! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västervik
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av inköp eller administration? Är du noggrann och strukturerad samt har god samarbetsförmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en inköpsassistent med start omgående i Gunnebo. Du stödjer Inköps- & sortimentsutvecklare med inköpsuppgifter inom angivet område. I rollen ingår vidare att:

• Planering av nya kundorder utifrån kapacitet och materialtillgång
• Bevaka och samverka med produktionen och marknadsavdelningen för att lösa uppkomna leveransavvikelserSäkerställa att beslutade sortiment vårdas och underhålls i systemen
• Säkerställa överlämning och löpande samarbeta med stödfunktioner gällande beslutat arbetssätt.
• Ansvarig för digital arkivering, registrering och utskick av inköpsavtal till leverantörer.
• Stödja i det dagliga arbetet inom kategoriteamet.
• Följa kategoriernas utveckling.
• Medverka vid löpande effektivisering av operativa processer.

Tjänstgöringsgraden är 75% med eventuell möjlighet till 100% med start omgående till årsskiftet, där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som har stort intresse för produktion och logistik samt en relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller ingenjör med inriktning logistik . Vi tar gärna emot ansökningar såväl från dig som är nyexaminerad som dig som hunnit arbeta ett antal år efter examen. Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Office-paketet liksom flytande kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av planeringsverktyg och affärssystem (gärna SAP) är ett krav.

För att bli framgångsrik i den aktuella rollen ser vi att du som söker har positiv energi, är driven och resultatinriktad. Du har analytisk förmåga, är strukturerad och noggrann men har ändå förmåga att få saker och ting att hända. Du stimuleras av att hitta lösningar samt av att jobba med förbättringsarbete.

Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44902

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Konsult inom Office 365 Oskarshamn Atea
Industri 4.0 Oskarshamn Scania
Systemtekniker Kisa Unik Resurs
Är du vår nya montör? Hultsfred Lernia
Taktisk inköpare Åtvidaberg Unik Resurs
Svetsare? Vi söker dig! Åtvidaberg Framtiden
Kantpressare Vimmerby Wikan Personal AB
Kantpressare Kisa Wikan Personal AB
Brandlarmstekniker Oskarshamn Scania
Senior inköpare sökes omgående Överum Unik Resurs
Vill du jobba extra? Oskarshamn Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till