Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Inköpsassistent till energibolag i Göteborg at TNG Group AB

Inköpsassistent till energibolag i Göteborg

TNG Group AB Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en en erfaren inköpsassistent som vill göra skillnad i ett stort projekt?

Vi söker nu en erfaren inköpsassistent som ska hjälpa inköpsgruppen i ett nytt spännande miljardprojekt. Du kommer vara den som registrerar alla ordrar och är ansvarig för att allt är rätt från upphandling till slutfakturering. Du är också högst involverad i att införa Dynamics 365 inom inköp.

Tjänsten är ett interimsuppdrag som initialt sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning eller anställning på sikt. Tjänsten ska tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en viktig roll inom inköp med många kontaktytor och ett företag med högt i tak och ett team som värdesätter god stämning där man hjälper varandra. Vi ger dig också:

  • Ett spännande utvecklingsarbete
  • En arbetsplats med hög teknisk kompetens som är ledande inom energibranschen

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Du registrerar alla ordrar och är därmed ansvarig för att allt blir helt rätt.
  • Du är ansvarig för att alla ordrar har rätt status och kontinuerligt uppdateras hela vägen.
  • Du är bollplank för andra användare i orderläggning, rekvisitioner och service i systemet.
  • Du är ansvarig för att samtliga avtal och dokumentation är korrekt och finns på rätt ställe.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta mycket tätt ihop med alla involverade i projektet, och har därmed stora kontaktytor både inom och utanför företaget. Du är en viktig samordnare inom inköpsteamet och ytterst ansvarig för att all administration inom området är korrekt. 

Tjänsten är på heltid och är ett längre konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kund på sikt. Du arbetar som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av liknande roll i mycket stora sammanhang och projekt, därigenom har du också skaffat dig stor kunskap inom området inköp och ser vad som ska göras och kunna stötta inköparna på ett korrekt sätt. Du måste vara en duktig administratör som sätter en stor ära i att vara behjälplig och göra ett noggrant och korrekt jobb. Du har också arbetat i Dynamics 365 sen tidigare och vill gå in i en roll som superuser/bollplank för systemet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 52D44C8EAC114DA5A09F92304C5F25B2