Jobbet Inköpsadministratör till vår globala kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpsadministratör till vår globala kund i Uppsala publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en Inköpsadministratör till vår globala kund i Uppsala, uppdraget beräknas starta första december och pågå under 12 månader. Uppdraget är på heltid med placering i Uppsala. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll och söker en ny utmaning hos ett spännande, globalt företag!

Du kommer under uppdraget vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Vi gör ett löpande urval för detta uppdrag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Inköpsadministratör kommer du arbeta i en stödjande roll för hela siten och stötta samtliga avdelningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta
•  Utfärda inköporder
•  Agera huvudkontakt på plats för indirekt materialinköp
•  Samarbeta med regionala team i Prag och Limerick
•  Uppföljning med leverantörer angående frågor eller andra ärenden
•  Skapa och följa upp olika rapporter (Open PO-rapport, Godsmottagnings- och fakturamottagningsrapport, RFI/MM-rapporter)
•  Tilldelade projekt relaterade till rollen
•  Följa lokala och globala SOP

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller business administration. Du har 2-3 års erfarenhet från en liknande roll inom inköpsadministration, meriterande inom läkemedelsbranschen. Du har mycket god vana i affärssystem, du har med fördel erfarenhet av SAP samt i Excel. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har en god förståelse för ekonomi och leverantörshantering.

Som person är du kommunikativ och har god social förmåga. Du är strukturerad, driven och serviceinriktad. Du ser dig själv som en lagspelare men har förmåga att arbeta självständigt med egna ansvarsområden.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

58026

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till