Jobbet Inköpare Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpare Västerås publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi kommer snart att stötta flera av våra kunder med vakanser inom inköpsområdet såsom strategiska, taktiska och operativa inköpare. Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären, som är sugen på att byta bransch eller jobba med andra kategorier.

Arbetsbeskrivning

Rollen som inköpare ser olika ut hos olika företag beroende på hur organisationen är uppbyggd. Uppgifterna varierar därför men kan bland annat innebära att förhandla pris och kommersiella villkor samt teckna avtal med leverantörer. Att kontinuerligt utveckla lönsamheten i leverantörsportföljen, att skapa best practice i inköpsprocessen eller att bidra aktivt till utvecklingen av den strategiska inköpsfunktionen kan vara ett annat viktigt fokus. Rollen kan även innebära både strategiska och taktiska delar men hos de flesta företag handlar det om att bygga långsiktiga affärsrelationer och samarbeten, både med kunder och leverantörer.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot inköp, logistik, ekonomi eller liknande alternativt motsvarande kunskaper erhållna genom annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Vi ser också att du har minst fyra-fem års erfarenhet av arbete med inköp och affärsförhandlingar samt av att utveckla inköpsområden i liknande roller. Har du jobbat med inköp på taktisk och/eller strategisk nivå i några år, har kunskaper om LOU eller erfarenhet av arbete med offentlig upphandling enligt LOU är det meriterande.

Du :

•är pedagogisk och kommunikativ i tal och skrift

•är lyhörd, hjälpsam och har förmåga att skapa goda relationer

•ha förmåga att arbeta självständigt och målinriktat

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-08-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanne Kolmodin Hellman 076-233 89 68, sanne.kolmodin.hellman@randstad.se

Referens

201219305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till