Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpare till UCS Industrial IT jobb i Linköping på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpare till UCS Industrial IT på Bravura

Inköpare till UCS Industrial IT

Bravura Linköping, Östergötlands län Heltid

Har du ett brinnande intresse för IT samt erfarenhet inom inköp? Vill du kombinera dessa och motiveras av att arbeta i en varierad roll med stort ansvar? Ta då chansen och sök tjänsten som inköpare till UCS Industrial IT!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos UCS Industrial IT.

Om företaget

UCS har sedan år 1999 varit verksam inom flera affärsområden såsom Industriell IT samt IT produkter och tjänster. UCS Industrial IT är sedan 2015 ett dotterbolag till UCS och företaget arbetar med stort kundfokus och kvalité inom IT produkter då kundens behov och önskemål står i centrum. UCS Industrial IT strävar efter att alltid leverera rätt produkt i rätt tid till sina kunder.

UCS Industrial IT producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världens med allt från energi, bilindustri, medicinsk teknik, rymdteknologi, militär- och flygindustri. Företaget arbetar kontinuerligt med att utöka deras samarbete med världens mest framstående tillverkare och leverantörer, för att kunna erbjuda marknadens bredaste urval av industriella IT produkter.

UCS Industrial IT består av 11 medarbetare med allt från VD, produktion och sälj. Nu söker de efter sin 12:e medarbetare och denna gång inom inköp!

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare har du en nyckelroll i organisationen och ett övergripande ansvar för att strategisk planera och genomföra företagets inköp och leveranser. Du har ett brett kontaktnät såväl internt som externt och har ett nära samarbete med både produktionstekniker, säljare, kunder och leverantörer. Du arbetar med att lägga beställningar av IT-komponenter, göra leverantörsbedömningar och uppföljningar samt förhandlar med leverantörer gällande priser, leveranstider, lager och kredit. Du arbetar även med listor utifrån produktbehov i projekt, inneliggande ordar och har lagerlistor. Därav gäller det att du planerar och beställer i god tid mot framtida prognoser.

I ditt dagliga arbete, arbetar du nära säljchef och produktionsansvarig genom att kontinuerligt rapportera till dem. Du kommer att arbeta nära produktionstekniker och administration och planen är att på sikt att bli inköpsansvarig.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Arbetslivserfarenhet inom inköp, både nationellt och internationellt
• Kunskap inom tull och frakt
• Kunskap och intresse för IT/teknik
• Då all kontakt sker både muntligt och skriftligt med leverantörer, bör du tala och skriva flytande på svenska och engelska
• Meriterande: utbildning inom inköp/strategiskt inköp

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter. Du har tycker om ett högt tempo och har förmågan att planera, strukturera och prioritera rätt saker samt är mån om att göra ett bra arbete. Även vid stressiga perioder med högre arbetsbelastning.

Som person är du hjälpsam, är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Dina kollegor uppskattar dig då du är ärlig och alltid ställer upp och hjälper till när det behövs. Du värdesätter lojalitet och långsiktigt engagemang och identifierar dig med verksamheten och kollegorna.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköp, inköpare, inköpsansvarig, lageransvarig, IT, IT-komponenter, tull, frakt, UCS, UCS Industrial IT, heltid, Linköping

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3503401