Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpare till Schneider Electric! jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpare till Schneider Electric! på Poolia

Inköpare till Schneider Electric!

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker nu en inköpare med fokus på förhandling inom indirekt material till Schneider Electric.

Här erbjuds du ett spännande jobb i ett internationellt företag med starka värderingar och stort engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet. Du rapporterar till Northern Europe Indirect Procurement Manager. Du är placerad i solna, Frösundavik, men det finns goda möjligheter till att varva närvarin på kontoret med distansarbete.
Uppdraget påbörjas så snart som möjligt och sträcker sig i 12 månader. Det finns också goda möjlighet till tillsvidareanställning.

Varmt välkommen med din ansökan, redan idag. Vi önskar din ansökan på engelska.

Om tjänsten
Rollen som inköpare ligger inom avdelningen för Upphandling och Inköp. Du ansvarar för de viktigaste och mest strategiska leverantörerna och genomför förhandlingar och effektiviseringar för att säkerställa hög nöjdhet hos interna beställare och konkurrensfördel för Schneider Electric

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Det övergripande målet för rollen är att nå uppsatta besparingsmål. Det finns en inköpsdriftsplan och du förväntas leverera dess projekt och identifiera nya initiativ som kommer att öka produktivitet och prestationer för Sverige. Vidare kommer du att samarbeta internt för att säkerställa att lösningar implementeras i linje med företagets strategi. Du kommer också säkerställa att alla reklamationer och klagomål från intressenter behandlas effektivt samt utveckla och övervaka leverantörsutvecklingsplaner efter behov.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll har du erfarenhet och kunskap inom arbete med upphandling och Supply Chain processer, från ax till limpa. Du har flera års erfarenhet inom inköp och du besitter med fördel en akademisk examen inom ekonomi eller liknande. Dina erfarenheter av arbete i globala projekt och matrisorganisationer med tvärkulturell erfarenhet är också starkt meriterande. Du har stor erfarenhet från affärssystem så som Coupa, SAP och SSP-SRM och behärskar affärsengelska i både tal och skrift.

Denna roll kräver en skicklig kommunikatör samt en resultatorienterad och handlingskraftig lagspelare med fallenhet för projektledning,
Du är professionell och resultatinriktad med god förmåga att planera och prioritera i en intensiv och föränderlig miljö och du räds inte tuffa förhandlingar.

Varmt välkommen med din ansökan, redan idag. Vi önskar din ansökan på engelska.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61025