Jobbet Inköpare till Rusta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpare till Rusta publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du inköpare och vill vara en del av Rustas expansiva fas på den tyska marknaden? Läs mer här!

Brinner du för inköp och vill ta nästa steg i en spännande och utvecklande roll som inköpare? Rusta söker nu en engagerad inköpare inom skönhet, rengöring och ätbart som vill vara med och driva tillväxten på den tyska marknaden framåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som inköpare får du en utvecklande roll där du är med och driver företaget framåt i en dynamisk och snabbföränderlig miljö. På Rusta finns det en tydlig entreprenörsanda där du uppmuntras att ta egna initiativ och testa nya tillvägagångssätt. Organisationen växer och utvecklas ständigt vilket bidrar till ett mycket omväxlande och roligt arbete!

Rustas värderingar Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans är starkt förankrade i organisationen och avspeglas tydligt i arbetssättet och kulturen på företaget. Rustas affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Det i kombination med deras volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande gör det möjligt att hålla nere priserna - vilket har varit deras drivkraft sedan starten 1986.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du agerar som generalist vilket skapar spännande och varierande dagar där produktbredd och utvecklings- och kvalitetsarbete bidrar till den fortsatta expansionen på marknaden. Det här är en fantastisk möjlighet för någon som vill vara med från start på den tyska marknaden. Du arbetar självständigt och har ansvar för:

  •  utveckling av produktsortimentet för skönhet, rengöring och ätbart
  •  planering av kampanjer
  •  val av leverantörer
  •  inköp inom skönhet, rengöring och ätbart
  •  förhandlingar för framförallt den tyska marknaden
  •  utveckling och förhandling av egna märkesvaror

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett härligt team bestående av 10 medarbetare och rapporterar till affärsområdeschefen för förbrukning. Rusta sitter i fina lokaler i Upplands Väsby vilket är din bas. Utlandsresor ingår tjänsten. Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flextid. Urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en noggrann, positiv och driven medarbetare. Du har en god förmåga att skapa och utveckla ditt nätverk både internt och externt då många kontaktytor är ett dagligt inslag i arbetet. Du har relevant förhandlingsförmåga och har åstadkommit goda affärsresultat inom detaljhandeln. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt 2-3 års erfarenhet av liknande inköpsroll. Vi ser också att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har ett kommersiellt tänk med känsla för vad marknaden efterfrågar just nu. Har du förståelse för volymhandel i Tyskland eller tidigare arbetat med egna märkesvaror eller produktområden som skönhet, rengöring eller ätbart är det också meriterande.

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Har du även kunskaper i tyska är det meriterande. Goda kunskaper i Excel är ett krav då det används dagligen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Group AB som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

286FBA2996164B3987FD499011FC96B5

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Business Area Manager - Teknik Stockholm Academic Work
Kvalitetssamordnare till VR TRACK! Stockholm Academic Work
Account Manager Stockholm SalesOnly
Expert inom maskinsäkerhet - SMP Svensk Maskinprovning, RISE Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Leg. Sjuksköterska till Köping Stockholm Centric Care
Psykiatrisjuksköterska till Sala Stockholm Centric Care
RISE Acreo söker en Usability Researcher Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Business Controller Stockholm Hays Specialistrekrytering
Projektledare med kundansvar Stockholm Edge of Talent
Utesäljare till Mytolerans Stockholm Prowork
Embreis söker analytisk inköpare/administratör Täby Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Redovisningsansvarig till Transcendent Group Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.