Jobbet Inköpare till industriföretag i Karlstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpare till industriföretag i Karlstad publicerad av ValueOne

Jobbet utgår om 6 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning

ValuOne söker en inköpare för ett konsultuppdrag på minst 6 månader till ett företag i Karlstad. För rätt person finns stora utsikter till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen kommer du att arbeta med inköp inom projekt där du ansvarar för inköp av utrustning – svetsade konstruktioner och maskinbearbetade produkter - och tjänster i nära samarbete med försäljning och projektledning. Du deltar i projektet från start till mål med totalansvar för inköp. Resor förekommer i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkerställa krav i fråga om kvalitet, pris och tillgänglighet genom hela leveranskedjan.
  • Underhålla och utveckla befintliga och nya relationer med leverantörer 
  • Ansvara för tillgänglighet, leverantörskapacitet, leveransuppföljning 
  • Övervaka prisutvecklingen
Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha tidigare erfarenhet av inköp på operativ eller taktisk nivå. Har du erfarenhet från inköp, teknisk försäljning eller projektledning inom tillverkande industri eller processindustri är det meriterande. Rollen kräver också god teknisk förståelse. Du är en god kommunikatör, initiativrik, kvalitetsmedveten och resultatinriktad. Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt, är ett krav. För rätt person erbjuds en spännande internationell arbetsplats med goda utsikter till personlig utveckling.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Referens

valueone1139

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till