Jobbet Inköpare till framtida uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpare till framtida uppdrag! publicerad av Lernia

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du nyfiken på din nästa utmaning inom inköp? Vi vill komma i kontakt med dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande uppdrag inom inköp hos någon av våra spännande kunder i Göteborg. Eftersom våra kunder är verksamma inom en mängd olika branscher och uppdragen varierar söker vi inköpare med varierad erfarenhet. Vi ger dig en möjlighet att hitta ditt nästa drömjobb inom Inköp samt att utvecklas inom området!  

Varmt välkommen med din intresseanmälan!  

OM DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER  

Som inköpare hos någon av våra kunder kan arbetsuppgifterna variera. Några av de vanligt förekommande arbetsuppgifterna är: 

  • Dagliga inköp av material eller andra resurser 
  • Daglig kontakt samt relationsskapande med leverantörer  
  • Administration  
  • Hantering av KPI:er 
  • Förhandling 
  • Marknadsanalyser  

OM DIG 

Vi vill komma i kontakt med dig som är på jakt efter din nästa utmaning inom inköpsområdet. Vi söker både dig som är nyexaminerad och har en relevant utbildning och dig som har flera års erfarenhet av inköp. Våra kunder är verksamma på både den nationella och internationella marknaden vilket innebär att du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person ser vi att du trivs i att arbeta i en miljö med högt tempo där arbetsuppgifterna är varierande. Slutligen är du engagerad, kommunikativ och initiativtagande.  

OM LERNIA 

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

130076

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till