Jobbet Inköpare till attraktiv myndighet i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpare till attraktiv myndighet i Göteborg publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av inköp inom offentlig förvaltning och är redo att ta nästa steg i karriären? Vill du jobbar på en myndighet där man tillsammans strävar efter jämställdhet, mångfald, hälsa och utbildning. Vår kund utökar nu sitt team med en inköpare som kommer att ha en varierande roll där eget ansvar, beslutsamhet och initiativtagande är viktiga hörnstenar. Arbetet innebär mycket kontakt och nära samarbete med ledning och andra medarbetare på myndigheten. Låter detta som något för dig? Sök redan idag.

Arbetsbeskrivning
Som inköpare hos vår attraktiva kund kommer du att arbeta nära ledning och andra kollegor inom myndigheten. Du kommer att arbeta i en varierande roll med högt arbetstempo och mycket eget ansvar men kommer också erbjudas en arbetsplats där myndigheten eftersträvar jämställdhet, glädje och öppet klimat.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

- Arbeta med upphandlingar såsom att planera, genomföra och utvärdera upphandlingar, såväl avrop som direktupphandlingar
- Fungera som ett stöd till hela myndigheten inom ansvarsområdet; upphandlingar
- Samarbeta och arbeta tillsammans med leding och andra medarbetare inom myndigheten

Start: Omgående till och med 29 Augusti 2019

Omfattning: Heltid, dagtid

Kvalifikationer
Som person tror vi att du gillar att vara i kontakt med andra individer och att det är något som motiverar och få dig att bli engagerad. För att klara av arbetsuppgifterna och passa in hos myndigheten ser vi att du är analytisk, pedagogisk och kan driva arbetet framåt utifrån verksamhetens behov. Att du är kommunikativ, kan formulera dig korrekt, målgruppsanpassat och på ett lättbegripligt sätt i både tal och skrift på svenska ser vi som väsentligt.

Här behöver du;

- Kunskaper om regelverk kring offentlig upphandling och då främst lagen om offentlig upphandling (LOU)
- Goda kunskaper inom Officepaketet
- Kunskap eller erfarenhet av upphandlingsverktyg
- Erfarenhet av upphandlingar av webbutbildning och IT
- Erfarenhet av arbete med avrop från statliga ramavtal
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som inköpare inom Offentlig verksamhet

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-05-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Höglin I emma.hoglin@randstad.se

Referens

201223842

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till