Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpare sökes till Gnosjö Konstsmide! jobb i Gnosjö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpare sökes till Gnosjö Konstsmide! på Framtiden

Inköpare sökes till Gnosjö Konstsmide!

Framtiden Gnosjö, Jönköpings län Heltid
Är du nyexaminerad eller vill ta nästa steg i din karriär som inköpare? Vi erbjuder en varierad och spännande roll som inköpare med stora utvecklingsmöjligheter!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som inköpare ansvarar du för leveransbevakning. Du kommer kontrollera, uppdatera och bekräfta leveranstider. Du har löpande kontakt med leverantörer och dina kollegor på inköpsavdelningen, både i Sverige och på deras andra kontor utomlands.
Du har ansvar för inköp av reservdelar och displaymaterial. Du kommer även hantera administrationen kring tullhantering och BSCI. Ditt arbete kommer ske i företagets affärssystem och även mycket arbete i Excel. Koordinering av lyktsortiment för koncernen ingår också.

OM FÖRETAGET
Konstsmide grundades år 1942. Bolaget ingår i den familjeägda koncernen Gunnar Johansson Gruppen. Konstsmide tillverkar och marknadsför konsumentprodukter inom jul- och dekorationsbelysning samt trädgårdsbelysning. Konstsmide omsätter ca 500 mkr, har drygt 200 anställda och är marknadsledande i Europa. Dotterbolag finns i Tyskland, England, Polen, Finland, Hong Kong, Ungern och Norge. Huvudkontoret är beläget i Gnosjö.

DIN PROFIL
I rollen som inköpare har du många bollar i luften och därför är det viktigt att du som person har sinne för struktur och är initiativtagande. Du kommer ha mycket kontakt med leverantörer och andra avdelningar i verksamheten och ställas inför olika dilemman relaterade till inköp, detta ställer krav på att du är en problemlösare, analytisk och har en förståelse för inköpsprocessen.

Krav:
  • Utbildning inom inköp alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande:
  • Erfarenhet av ett större affärssystem

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Start: Januari
Ort: Gnosjö
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000069348639