Jobbet Inköpare sökes till Gelia i Grästorp! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpare sökes till Gelia i Grästorp! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Grästorp
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du få in foten på ett expansivt företag ? Har du tidigare erfarenheter som du vill utvecklas inom? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en inköpare till Gelia i Grästorp. Detta är en deltidstjänst på 50% där dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Ansvara för löpande inköp av framförallt el-komponenter
- Orderläggning och leveransbevakning
- Uppföljning av de leverantörer som ingår i sortimentet
- Arbeta mot att optimera lagernivån

Detta söker vi:

Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt att du har förståelse för leveranskedjor. Du behöver även ha grundläggande ekonomiska kunskaper gällande kostnader i samband med inköp.

Vi ser att du är social, har god datorvana och är duktig i det engelska språket. Du har kunskaper i Officepaketet & det är mycket meriterande om du har kunskap i Vivaldi-systemet, men upplärning erbjuds även inom detta. Tjänsten är på 50%. Vi ser det som ett plus om du har annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av som antingen student, jobbar deltid eller är egenföretagare.

Intervjuer sker löpande från vårt kontor i Borås. Start är så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så se till att söka redan idag. Du kommer vara deltidsanställd på Student Consulting & uthyrd till kund i 6 månader med chans till övertag. Lön enligt avtal.

Om arbetsgivaren:

Gelia är GDS-divisionen (Gör-Det-Själv) inom Ahlsell. Vi har artiklar inom el- och vvs som passar både för proffs och för konsument. Vi säljer inte direkt till privatpersoner, men våra produkter finns på järn-, bygg-, elfackhandeln, golv-, färg- och kakelbutiker samt i dagligvaruhandeln.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42450

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Erfaren mjukvaruutvecklare inom 5G? Trollhättan Combitech
Elektronikutvecklare Göteborg Syntronic
Business Analyst Göteborg Volvo Car Corporation
Teknisk skribent till ABB Göteborg StudentConsulting
Servicetekniker till Axson Teknik Göteborg StudentConsulting
Kundtjänst i centrala Göteborg! Göteborg StudentConsulting
Anpassningskonsult till Good Soulutions Göteborg Academic Work
Distributörer sökes till VTD i Lerum! Göteborg Academic Work
Speditör till familjärt bolag Göteborg Framtiden
Sjuksköterska till BVC i Göteborg Göteborg Centric Care
Talent Manager till Mpya Finance Göteborg Mpya Finance AB
Butik/lagerarbetare Trollhättan Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Trollhättan).
Du kan avregistrera dig när som helst.