Jobbet Inköpare sökes till företag i Boden! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpare sökes till företag i Boden! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Boden
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en analytisk, noggrann och kommunikativ person? Vill du arbeta som inköpare för en spännande myndighet? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en Inköpare till deras kontor i Boden. Vår kund är en rikstäckande myndighet i Sverige. Som inköpare kommer du att ansvara för ett antal produktkategorier som ingår i ett system som omfattar hela organisationen. Du arbetar enskilt men också i team med dina kollegor bestående av bland annat andra Inköpare och kollegor internt. Tjänsten är på heltid under vardagar och kontorstider. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig för jobb från Juli till November. Sen finns det chans till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i Boden.

I rollen som inköpare ansvarar du för att beställa hem och se över priser och avtal som hör till din produktkategori. Du kommer att ha mycket kontakt med personal inom och utanför organisationen varvid egenskaper som servicekänsla och samarbetsförmåga värdesätts.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har fullständiga gymnasiebetyg, det är meriterande om du har en akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat med administration eller har koll på inköpsflöden. Det är viktigt att du är en analytisk, noggrann och kommunikativ person. Vidare är du lättlärd och har en god känsla för service. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Är du den vi söker ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43379

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till