Jobbet Inköpare sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpare sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

AB Sandbergs Järn i centrala Stockholm söker nu en driven och prestigelös inköpare! Om du är noggrann, strukturerad och social är du personen vi söker!

Information om uppdraget:

AB Sandbergs Järn bedriver försäljning till hela Sverige via e-handel och kontohandel. Sortimentet består av ett noga urval av maskiner, verktyg och skyddsutrustning från de ledande tillverkarna i världen. Deras affärsidé bygger på att hjälpa proffs att hitta rätt verktyg. De söker nu en inköpare till deras kontor i centrala Stockholm där arbetsuppgifterna dels kommer omfattas av;

- Ansvara över alla inköp
- Förhandla med leverantörer
- Optimera och säkerställa inköpsflöden
- Hantera avvikelser
- Arbeta operativt och strategiskt med inköp
- Analysarbete för att optimera inköpsnivåer

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund som har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten startar omgående och inleds med en provanställning på sex månader och har därefter för avsikt att gå över till en tillsvidareanställning. Arbetet är på heltid, kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat en eftergymnasialutbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt besitter likvärdiga kunskaper. Det är starkt meriterande om du som söker har erfarenhet från den bransch som kunden är verksam inom alternativt besitter motsvarande kunskaper inom området. Du har goda kunskaper i Officepaketet och Excel samt i svenska och engelska i så väl tal som skrift. För att passa in i tjänsten är du förhandlingsöppen och vågar utmana din motpart vilket du lyckas med genom din sociala och vitsiga sida. Som person är du noggrann, strukturerad och social med skinn på nästan. Du har lätt att knyta an nya kontakter och trivs att arbeta med ett brett kontaktnät. Vidare är du självständig, prestigelös och initiativtagande och trivs att arbeta i en administrativ roll med många bollar i luften. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53708

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till