Jobbet Inköpare/Logistiker inom Supply Chain har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpare/Logistiker inom Supply Chain publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad inom Supply chain management/inköp/logistik och vill få en fot in i arbetslivet och/eller har erfarenhet av inköp eller logistik? Trivs du att arbeta i en koordinerande roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för vår kunds räkning en Inköpare/Logistiker inom Supply Chain.
Du kommer ingå i projekt inom Supply chain och stötta projektledare. Du kommer arbeta i en koordinerande roll och vara spindeln i nätet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att klassificera/differentiera artiklar och utifrån detta bla se över prognosmodell, inköpsmönster och säkerhetslager.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig över en period om 6 månader. Det innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos kund. Tjänsten är planerad att starta omgående alternativt i september, placering Göteborg.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning inom Supply Chain Management/Inköp/Logistik.
- Goda kunskaper inom Excel.
- God datorvana.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom inköp eller logistik. Om du har vana att arbeta i Microsoft Dynamics AX är detta meriterande men inte ett krav. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med Lagerstyrning/Klassificering.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är utåtriktad som person och du vågar ta för dig då rollen kräver att du inte är främmande för att presentera utfall och resultat i grupp. Vidare är du kommunikativ, självständig och noggrann. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43061

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till