Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpare jobb i Sandviken på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpare på Syntronic

Inköpare

Syntronic Sandviken, Gävleborgs län Heltid

Vi på Syntronic är One Step Ahead och utmanar alltid gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vill du också vara med i ett härligt team och bygga framtidens lösningar?

Arbetsuppgifter

Som Inköpare hos oss på Syntronic ansvarar du tillsammans med dina kollegor för beredning och inköpsförfrågningar på befintliga och nya produkter. Du kommer att konkurrensutsätta och förhandla med leverantörerna för att få en bättre deal. Du och dina kollegor sköter det löpande inköpsarbetet och samarbetar med interna och externa intressenter samt genomför kontinuerligt förbättringsarbete.

I rollen som inköpare har du dialog med både befintliga och nya leverantörer och inser vikten av att upprätthålla goda relationer. Hos Syntronic blir du en viktig del i vår inköpsavdelning som effektivt och kostnadsmedvetet processar inköpsorder och säkerställer leveranser.

Som inköpare kommer du bland annat att arbeta med:

  • Beredning i affärssystem och offerthantering
  • Lägga inköp till våra leverantörer och följa upp ordererkännande
  • Etablera och utvärdera leverantörer samt utföra leverantörsbesök
  • Förbättringsarbete kring att säkerställa kvalitet och utreda kvalitetsbrister
  • Utvärdera logistikprocesser och inköpsflöden
  • Genomföra systemvård
  • Upprätthålla ett löpande datakvalitetsarbete i affärssystem och andra IT-system.

Vi söker en inköpare som:

  • Har högskoleutbildning inom relevant område
  • Har tidigare erfarenhet av inköp eller materialplanering
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Det är viktigt att du lättsamt kan hantera IT-stöd, affärssystem och genomföra administrationsuppgifter. Erfarenhet av Microsoft NAV samt goda kunskaper i Excel är meriterande.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen som inköpare är du modig, stresstålig och noggrann. Vidare är du duktig på att prioritera, och du levererar i tid utan att tumma på struktur och kvalitet. Du har en positiv inställning till arbetet, har en god samarbetsförmåga och ett naturligt driv som tar dig och gruppen framåt. Du tar gärna tag i saker och på eget initiativ reder du ut dina, och bistår i kollegornas utmaningar i vardagen.

Vidare bör du vara noggrann och strukturerad. Som Inköpare har du lätt för att ta egna beslut och göra egna prioriteringar, har en stark analytisk förmåga som hjälper dig att identifiera förbättringar och utvecklingsmöjligheter. För oss på Syntronic är det viktigt med flexibilitet och att man samarbetar med kollegor så periodvis kan du få vara behjälplig inom andra områden än ditt ordinarie.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med banbrytande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. 

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 23 januari. 

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1504652-327692