Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

INKÖPARE ELEKTRONIK TILL GLOBALA TEKNIKFÖRETAG jobb i Stockholm på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
INKÖPARE ELEKTRONIK TILL GLOBALA TEKNIKFÖRETAG på ValueOne

INKÖPARE ELEKTRONIK TILL GLOBALA TEKNIKFÖRETAG

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker flera strategiska inköpare och projektinköpare av elektronik och mekanik till teknikföretag med internationell verksamhet. Vi är intresserad av dig som har jobbat några år med elektronikinköp och/eller mekanik och vill nu ge dig möjligheten till ett steg vidare i din inköpskarriär. 

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, lagerstyrning, logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail och tillverkande industri.

Just nu har vi flera uppdrag inom inköp av mekanik och elektronik på gång och söker därför speciellt efter dig med erfarenhet av strategisk inköp eller projektinköp in om den kategorin. Du bör ha minst fem års erfarenhet av rollen och gärna en akademisk utbildning inom inköp, supply chain, teknik eller ekonomi är meriterande.

Övriga meriter vi värdesätter är:

  • Erfarenhet av att delta- eller leda utvecklingen av kategoristrategier
  • Framtagning- och genomförande av kategoriplaner
  • God förhandlingsvana och erfarenhet av avtalsskrivning.
  • Vana att jobba i utvecklingsprojekt.
  • Erfarenhet av leverantörsutveckling.
  • Goda sakkunskaper inom en eller flera kategorier och relaterad leverantörsbas.

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbete och sätter dig snabbt in i nya situationer.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99. 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1487