Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpare i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpare i Stockholm på Randstad AB

Inköpare i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi letar nu efter en ansvarsfull och strukturerad person med tidigare erfarenhet som taktisk inköpare / siteinköpare till en kund inom energibranschen i centrala Stockholm. Har du en teknisk förståelse och har lätt att förstå ingenjörer vad gäller inköp? Trivs du att jobba i produktionsmiljö och förstår branschens utmaningar? I den här rollen får du möjligheten att driva utvecklingen inom inköpsprocessen framåt inom drift, anläggning samt underhåll. Om ovan låter intressant är du välkommen att söka tjänsten redan idag!

Du erbjuds ett ansvarsfullt arbete i ett tätt sammansvetsat gäng. Du kommer att arbeta i en teknisk miljö med intressanta utmaningar i ett företag som strävar efter att vara föregångare i sin bransch. Du kommer att vara en kritisk del i att driva utvecklingen inom inköpsprocessen framåt inom drift, anläggning samt underhåll i samråd med närmsta chef. Därtill kommer du att vara en del av en målstyrd organisation med höga ambitioner och en hög utvecklingstakt.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos ossansvarsområde.

I denna roll kommer du arbeta med lokala inköp inom drift, anläggning samt underhåll på driftområde City. Tillsammans med övrig personal inom drift/anläggning och underhåll kommer du att säkerställa att inköpsbehoven tillgodoses så effektivt som möjligt. Denna tjänst är ej kategoristyrd, du täcker samtliga behov som dyker upp på flertalet anläggningar. 

Dina uppgifter kommer även innefatta att: 

 • Aktivt söka nya möjligheter för att genomföra inköp tillsammans med övriga siteinköpare. Det kan vara allt från tjänster till mindre eller större maskiner och utrustning samt att agera som projektinköpare i vissa mindre projekt. 
 • Arbeta i ett nätverk med övriga siteinköpare, ett antal inköpsadministratörer knutna till driftområde City samt den centrala inköpsorganisationen. 
 • Ta hänsyn till vilka avtal som finns samt efterlevnad i så stor grad som möjligt. 
 • Upphandla mindre lokala serviceavtal. Inom ramen för arbetet skall man även arbeta tillsammans med beställarleden för att kunna få fram så tydliga upphandlingsunderlag som möjligt, dessa skall sedan sammanställas i en inköpstrategi som skickas för godkännande innan påbörjad upphandling. 


arbetstider.

Arbetstid: kontorstider, 40/h veckan. Tjänsten är ett vikariat om cirka 15 månader för en medarbetare som skall lånas ut till ett projekt. 
Planerad start 23 augusti 2021 och tom 30 november 2022 med chans till förlängning. Det primära arbetet är lokaliserat i centrala Stockholm men vissa lokala resor kan förekomma under veckan.kvalifikationer.

Det här behöver du: 

 • Tidigare erfarenhet som taktisk inköpare
 • God teknisk förståelse för att kunna förstå ingenjörer samt andra beställares behov
 • Vana av att hantera leverantörer och förhandlingar på ett brett sätt inom flertalet teknik och tjänsteområden
 • Känna dig hemma och trivas i produktionsmiljö och förstår de utmaningar som finns där
 • Vara ansvarsfull, nyfiken och har lätt att samarbeta över många ytor. 
 • Känna till vad tex Incoterms är
 • Behärska svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.
 • Tillgång till egen bil är ett krav

Meriterande, dock ej ett krav: 

 • Kännedom om allmänna leveransvillkor såsom AB04/ABT06/NLM10, samt LOU och LUF 
 • Kunskap eller formell utbildning inom LOU eller LUF

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:  Antra Volujevica, [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

Inköpare i Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltid
Drifttekniker inom fastighet Sturup
Aviseq Critical Communication AB Malmö Heltidsanställd
Driftingenjör till Kretslopp och vatten Göteborg
Göteborgs Stad Kretslopp och vatten Mölndal Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351872